2777
2789

من هفته هشتمم دو هفته هست کلا همش حالت تهوع دارم ،ببخشیدا بالا نمیارم ولی حالت تهوع دهنمو سرویس کرده ،از همه غذاها بدم میاد حتی تو آشپزخونه نمیتونم برم‌یا باید ماسک بزنم شبها دیگه خیلی بدتر میشم ،من دوتا دختر دارم دوست داشتم اینیکی پسرشه🤕

متاهل ومتعهد🫶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به جنسیت فکر نکن عزیزم ویار بارداری هر کسی با اون یکی دیگه فرق میکنه بچه اولم دخترم بود همش بالا میاوردم دومی پسر بود همین حالت شما رو داشتم سومی دختر بود بازم همین حالت بودم

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

دقیقاااهمینطوری بودم والانم که نه ماهم هستم

بچه م پسره

ب اینانیست

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

وقتی پسر دوست داشتی باید رژیم تعیین جنسیت میگرفتی نه بسپری به بادهوا

بیشتر دختر حالت تهوع داره البته وراثنی هم هست مثلا ت خانواده کسایی پسر داشتن که حالت تهوع بوده ممکنه پسر باشه

خوبی که ازحد بگذرد نادان که هیچ عاقل هم خیال بد کند هرچیزی به اندازه😉😉🤗🤗🤗