2777
2789
عنوان

پرده بکارت

1317 بازدید | 30 پست

(سوال مربوط به خودم نیست خودم متاهلم بچه دارم تو تاپیک هام مشخصه)

سلام خانوما ببخشید همچین سوالی رو مطرح میکنم ، دوستم تازه ازدواج کرده و بعد از اولین رابطش نزدیک دوهفته لک بینی و درد داشته ، از من خواست بفهمه طبیعیه یا نه که اطلاعی نداشتم و اومدیم از شما بپرسیم که طبیعیه یا دکتر زنان بره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعیه 

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

طبیعیه. ولی من رفتم دکتر بابتش. ایشونم بره بهتره.

دکتر گفته بوده طبیعیه ؟

چون من خودم چند روز اینجوری بودم و تو نت هم سرچ کردیم دیدیم زده فقط درد چند ساعته😂😐

دکتر چی گفت چکار کرد

من خونریزی بدی کردم. زیاد. معاینه کرد گفت: خب بخیه نمیخواد! اینو شنیدم خیلی ترسیدم(بعدها فهمیدم طبیعیه کلا خون و درد و حتی بخیه) بعد بهم گفت لباس زیر رو تند تند عوض کن. دارو هم نداد. بعد از یک ماه خوب شد همه چیز. 

طبیعیه من خودم تا یک ماه درد داشتم

بعدش مشکلی نداشتید و خود به خود خوب شدین ؟ من خودم چند روز اینجوری بودم ، تو نت سرچ کردیم دیدیم زده فقط درد چند ساعته😂😐

دکتر گفته بوده طبیعیه ؟چون من خودم چند روز اینجوری بودم و تو نت هم سرچ کردیم دیدیم زده فقط درد چند س ...

عزیزم کلا نت رو ولش کن. تجربه ها متفاوته. بدن ها متفاوته. اندام جنسی مردها با هم متفاوته. هر کسی یه مدل تجربه داره. ایشونم بره دکتر که خیالش راحت بشه.

طبیعی نیست چون هایمن عصب نداره و در حالت نرمال اگر رابطه درست شکل بگیره نباید خونی دیده بشه چه برسه ...

خونریزی اولیه که طبیعیه دیگه بخاطر از دست دادن پرده ، ولی اینکه انقدر طول کشیده رو نمیدونم ، من برای خودم چند روز بود فقط ولی تو نت سرچ کردیم نوشته درد فقط چند ساعته

توی ادمها متفاوته من خون نداشتم ولی یک سری اطرافیانم خیلی زیاد داشتند

چون رابطه درستی نداشتند و آموزش ندیده بودند و با فشار و انقباض عضلات رابطه شکل گرفته و با خشکی واژن

اگر معاشقه باشه و ژل لوبریکانت استفاده بشه و به آرامی انجام بشه در اکثریت موارد نباید خونی دیده بشه