صد در صد باعث اخراجشون میشه برم به مدیر بگم که جمعشون کنه و بقیه رو آلوده نکنن چون یه اکیپ ان همه اون اکیپ درگیره سیگار و مشروب و قلیون و...... عجیب نیست؟ چجوری میشه همشون با هم که از ابتدایی تو یه مدرسه دوست شدن درگیر شدن حتما یک نفر ازشون اینا رو درگیر کرده یا نگم گذشت کنم
قضیه از این قراره که دیروز روز آخر مدرسه بود سال دوازدهم روز آخر آخر بود زنگ دوم دبیر نداشتیم خیلی راحت سیگار آورده بودن و یه دختره که خیلی تو این سه سال که بچه تر بودم خر بودم انقدر با حرفاش و رفتاراش آزارم داد همین روز آخر من پشمام ریخته بود اینا دارن میکشن همونجا دختره کشید نمیدونم از عمد یا غیر عمد دود سیگارو طرف من فوت کرد طوری که من تو خود خونه هم سرفه میکردم در حالی که ماسک داشتم
اینو ول کنید من از این عصبانی شدم که یه دختره که نمیکشه دیدن از تعجب کار اینا خنده اش گرفته سریع بهش گفتن تو هم میکشی....
لطفا کسایی که خودشون اینکاره ان یا روشعنفکر هستن تاپیکو ترک کنن
فقط مادر پدرا بگن شما بودید میرفتید بگید
از یک طرف فکر میکنم از اونجایی که به یه دختر دیگه تعارف کردن اینا از عمد آوردن تو کلاس که بچه های دیگه ام اینکاره کنن چون یکی دو نفر نبودن تمامم کسایی که تو اون اکیپ ان هفت هشت نفر همه شون درگیر شدن عجیب نیست که یکی از اونا بقیه رفیقاشونم درگیر کرده باشه
برای همین میگم برم بگم که دیگه غلط بکنن بخوان تو جای دیگه ای مثل دانشگاه بچه های مردمو به الکل خوری و سیگار کشیدن و همه کثافت کاریا بکشونن
از یک طرف دیگه فکر میکنم شاید نمیخواستن کسی رو درگیر کنن و بعضی هاشون شاید یک روز پشیمون بشن بعد اخراج بشن دیگه هیچ کاری نمیشه کرد نگم به مدیر که اخراج نشن
خب شما بودید چیکار میکردید دقت کنید اگه بگم کلااا اخراج دائمی میشن و هیچ وقت دیپلم نمیگیرن و مادر پدراشون و سرکوفتا و ول کردن بچه هاشون خیلی عوارض داره نگمم میترسم واسه بقیه عوارض داشته باشه