2777
2789

صد در صد باعث اخراجشون میشه برم به مدیر بگم که جمعشون کنه و بقیه رو آلوده نکنن چون یه اکیپ ان همه اون اکیپ درگیره سیگار و مشروب و قلیون و...... عجیب نیست؟ چجوری میشه همشون با هم که از ابتدایی تو یه مدرسه دوست شدن درگیر شدن حتما یک نفر ازشون اینا رو درگیر کرده یا نگم گذشت کنم 

قضیه از این قراره که دیروز روز آخر مدرسه بود سال دوازدهم روز آخر آخر بود زنگ دوم دبیر نداشتیم خیلی راحت سیگار آورده بودن و یه دختره که خیلی تو این سه سال که بچه تر بودم خر بودم انقدر با حرفاش و رفتاراش آزارم داد همین روز آخر من پشمام ریخته بود اینا دارن میکشن همونجا دختره کشید نمیدونم از عمد یا غیر عمد دود سیگارو طرف من فوت کرد طوری که من تو خود‌ خونه هم سرفه میکردم در حالی که ماسک داشتم 

اینو ول کنید من از این عصبانی شدم که یه دختره که  نمیکشه دیدن از تعجب کار اینا خنده اش گرفته سریع بهش گفتن تو هم میکشی....

لطفا کسایی که خودشون اینکاره ان یا روشعنفکر هستن تاپیکو ترک کنن 

فقط مادر پدرا بگن شما بودید میرفتید بگید 

از یک طرف فکر میکنم از اونجایی که به یه دختر دیگه تعارف کردن اینا از عمد آوردن تو کلاس که بچه های دیگه ام اینکاره کنن چون یکی دو نفر نبودن تمامم کسایی که تو اون اکیپ ان هفت هشت نفر همه شون درگیر شدن عجیب نیست که یکی از اونا بقیه رفیقاشونم درگیر کرده باشه 

برای همین میگم برم بگم که دیگه غلط بکنن بخوان تو جای دیگه ای مثل دانشگاه بچه های مردمو به الکل خوری و سیگار کشیدن و همه کثافت کاریا بکشونن 

از یک طرف دیگه فکر میکنم شاید نمیخواستن کسی رو درگیر کنن و بعضی هاشون شاید یک روز پشیمون بشن بعد اخراج بشن دیگه هیچ کاری نمیشه کرد  نگم به مدیر که اخراج نشن 

خب شما بودید چیکار میکردید دقت کنید اگه بگم کلااا اخراج دائمی میشن و هیچ وقت دیپلم نمیگیرن و مادر پدراشون و سرکوفتا و ول کردن بچه هاشون خیلی عوارض داره نگمم میترسم واسه بقیه عوارض داشته باشه 

وقتی بچه ها میخوابند ساکت باشیم نه وقتی کشته میشوند🇵🇸💔بمیرم برای مظلومیتتون (غزه)💔

خو دیگه الان چیو میخوای بگی ،زیرش میزنن،گفتنی بودی همون دیروز که مدرک بود باید میگفتی

میخواستم برم بگم 

گفتم اخراج دائم میشن نتونستم

وقتی بچه ها میخوابند ساکت باشیم نه وقتی کشته میشوند🇵🇸💔بمیرم برای مظلومیتتون (غزه)💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میخواستم برم بگم گفتم اخراج دائم میشن نتونستم بگم

نمیشن

دوست من چاقو اورد مدرسه

پنجره رو شکست

یکی از بچه هاروتهدید کرد

اخراجش نکردن 

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

بگی یا نگی مدرسه اونا رو اخراج نمی کنه تو مدرسه پسر من مدیر روزی نیست که از بچه ها سیگار  حتی مشروب و این چیزا ازشون نگیر ولی متاسفانه آموزش و پرورش اجازه اخراج هیچ دانش آموزی رو نمی‌ده مگه اینکه دیگه خیلی خیلی وضعش حاد باشه

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
اگر به فکر سلامتی و آینده بچه‌ها هستی، باید با مدیر صحبت کنی. اگه اینا همینطور ادامه بدن، ممکنه اثرات بدی بذارن. مهم اینه که خودت رو مسئول ندونی برای تصمیم‌گیری‌هاشون. اگر چیزی توی مدرسه خطرناک بود، خب باید گزارش بدی. از طرفی باید هم به فکر پیامدهای کار خودت باشی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

نکن دم نهایی هستیم ی دعوایی یا شری راه میوفته امتحاناتم تاثیر میزاره 

±عاشق بودن رو با عزت نفس نداشتن قاطی نکنید دوستان، کسی که عزت نفس داره حتی اگه عاشق هم باشه ببینه طرف مقابل نمیخوادش رها میکنه. اینکه ول نمیکنین و ضعف‌های شخصیتیتونو پشت کلمه «عاشق» قایم میکنید خیلی بده.       بهم گفت:تو دختر خوبی هستی، اما...اصلا اجازه ندادم باقی جمله ش رو بگه!با لبخند نگاهش کردم و گفتم:اما چی؟ از من خوشگلتر چشمت رو گرفته؟! یا مثلا هنوزم توی حسرت نفر قبلی هستی و الان فهمیدی من نمیتونم جایگزین مناسبی برای اون باشم؟! اما چی هان؟ دختر خوبی هستم اما دلت جای دیگه س و اصلا هم گناهی نداری؟! یا مثلا دلت رو زدم و دوست داری افراد جدیدی رو تجربه کنی؟ دلت تنوع میخواد؟ تنوع طلبی؟ اما چی آقا؟! فکر کردی مثلا من دلم میشکنه اگر رک و راست بگی من رو نمیخوای؟! مرد باش بابا...! نترس! من حرفه ای زندگی میکنم. تو هر لحظه حق داری که من رو نخوای. منم جلوت رو نمیگیرم. چون بودن و موندنی که به خاطر خواهش و التماس باشه، مفت نمی ارزه. دیگه دوستم نداری؟! خب رک بگو. ناراحت نمیشم! من عزت نفس دارم آقا! و به لطف همین عزت نفس، در جواب هر رفتنی، یه جمله میگم: "به سلامت. آرزوهای قشنگ دارم برات." چی فکر کردی؟! که اگر بگی من رو نمیخوای، میگم نه تو رو خداااا بمون؟! نه بابا! من انقدر حقیر و آویزون نیستم. اینکه تو من رو نمیخوای، اصلا به این معنی نیست که من بدم یا چیزی کم دارم. من فقط توی سلیقه ت نیستم، همین...! مرسی که این مدت برام وقت گذاشتی. برو دنبال آرزوهات، اصلا هم به من فکر نکن، چون من واقعا ناراحت نیستم! ناراحت نیستم چون برات آرزو نبودم. من سهم کسی میشم که براش عین آرزو باشم. خوشحالم که زود فهمیدم برات آرزو نیستم. مراقب خودت باش خوشتیپ. خدانگهدار. اوه راستی! یه روز به خودت افتخار نکنی که من رو تجربه کردیا... اوکی؟! من خودم خواستم که باعث تجربه تو بشم... توهم فتح کردن من رو نداشته باشی! بای بای...🖤
ی ب من چه‌ بگوخودت رو خلاص کن

به من مربوط نیست تا زمانی که بقیه رو درگیر نکن بچه هایی که مادر پدراشون با اطمینان میارن تو کلاس درس یاد بگیرن نه دودی بشن 

تو کلاس نکشن که آسیب اش به همه بخوره و بنزوپیرن های داخل اون سیگار روی همه تاثیر بذاره 

داداش من اگه میخواستم میرفتم چس دود میگرفتم به دودشم که باعث معلولیت بچه آینده ام میشه کاری نداشتم 

وقتی به من چه هست که واقعاااا به من و بدن من و سلامتی من و اطرافیانم  مربوط نشه 

هنوز سرم درد میکنه 

تو خود خونه داشتم سرفه میکردم خلط گرفته بود گلومو

اخراج که نمیشن ولی تو چجوری میخوای ثابت کنی؟

چیزی با خودشون میارن مدرسه؟

حالا که میگی مدرسه هم تموم شده

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...

ول کن چیکارشون داری .همشون با اراده ی خودشون رفتن سمت سیگار کسی مجبورشون نکرده .هم عاقلن هم بالغ .

ـاراده هم اینوسط شرط عقله 

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .