2777
2789

واقعا بچه ها ساعت ۶ سر کلاس هستن ؟؟؟؟

قانون جدید و نمیدونم اما تا سال قبل از کلاس تا کلاس ششم پسرم تا آخر اردیبهشت رفت مدرسه

که من با معلم و کادر مدرسه آشنا بودم کلا اردیبهشت و هم زیر سیبیلی رد میکردیم نهایت تا ۱۰ اردیبهشت فرستادم تمام ۶ سالو

اما امسال هفته و از ۲۸ اردیبهشت تازه امتحان ها شروع میشه

واقعا بچه ها ساعت ۶ سر کلاس هستن ؟؟؟؟قانون جدید و نمیدونم اما تا سال قبل از کلاس تا کلاس ششم پسرم تا ...

آره خیلی سروصدا کرده این قانون.بچه ی کوچیک اول دوم سومی ساعت شیش صبح باید تو مدرسه باشه یعنی از چند ساعت قبلش باید بیدار باشه.ماهم فک میکردیم امسال نهایت تا۳۱ اردیبهشت هست ولی گفتن تا ۶ ام باید بیان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره خیلی سروصدا کرده این قانون.بچه ی کوچیک اول دوم سومی ساعت شیش صبح باید تو مدرسه باشه یعنی از چند ...

بچه بی نوا حداقل باید ۴/۳۰ تا ۵ بیدار بشه تا ۶ سر کلاس باشه

پسر من شیفت بعد از ظهر هست ۲ روز گفتن ۱۰ کلاس شروع میشه تا ۱ ظهر

شنبه هم‌که تعطیل هستن 

بچه بی نوا حداقل باید ۴/۳۰ تا ۵ بیدار بشه تا ۶ سر کلاس باشهپسر من شیفت بعد از ظهر هست ۲ روز گفتن ۱۰ ...

آره واقعا سخته.من فکر میکنم یکم دست مدیر مدرسه هم هست تو اینجا همه گفتن تا۳۱ اردیبهشت ولی مدیر ما اصرار داره طبق قانون تا ۶ خرداد برن