2777
2789
تا ۳۱ ام خوبه ولی به بعدش خسته کنندس

اره من واقعا‌تحمل ندارم

همین الانشم واقعا تمام انرژیم واسه امتحانای هدیه اسمان و قران رفته.خدا بقیه رو بخیر کنه

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدرسه ما چیزی نگفتن میگم این برای هفته ی اخر مدرسه هاست یا دیگه کلا برنامشون اینه؟

بستگی به مدرسه بچتون داره.میگم تو گروه مدرسه ما نوشته بود تا ۶ خرداد طبق قانون باید بیان بعد حذف کردن پیامشونو  یه عده میگن تا ۳۱ اردیبهشت

میگم چرا مدرسه ی پسرای من چیزی نگفتن واسه زود اومدن من هنوز پسرمو نبردم ۷ونیم میبرمش؟یه اولی دارم یه ...

خیلی خوبه که . بعد مجبوری از پنج صبح بلند شی مث من بچه هم بیدار نمیشه

اره من واقعا‌تحمل ندارمهمین الانشم واقعا تمام انرژیم واسه امتحانای هدیه اسمان و قران رفته.خدا بقیه ر ...

😅😅منم در طول سال انرژیم رفته مخصوصا اونموقع که تعطیل میکردن تو شاد بودیم 

ای جونومممم ننه🥰🥰😍😍کلااااس اول🥰🥰نمیدونم چرا کلاس اول خودم یادم نیس اصن🤣

اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین  دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺

😅😅منم در طول سال انرژیم رفته مخصوصا اونموقع که تعطیل میکردن تو شاد بودیم

خیلی ما مادرا بیچاره ایم😂 

در طول سال معلم کتاب قران و هدیه و تعلیمات و باز نکرده

کتاب نوعه نو مونده.الان انتظار داره یه شبه بچه ۲۳ درسو بخونه پاسه بار اول

امتحانم اسون نمیگیره.قشنگ همه نکته هارو میپرسه.از اول هفته انقدر ایه باهاش کار کردم بچه زبون خودشو یادش رفته😂

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

خیلی ما مادرا بیچاره ایم😂 در طول سال معلم کتاب قران و هدیه و تعلیمات و باز نکردهکتاب نوعه نو مونده. ...

بعد میگن مادرای نسل جدید فداکار نیستن و..الان مادر خودش یه معلم سر خونه اس

بعد میگن مادرای نسل جدید فداکار نیستن و..الان مادر خودش یه معلم سر خونه اس

اره واقعا.البته فکر نکن همه مثل ما هستن عزیزم.واقعا گاهی یه ادمایی رو میبینم حتی لایق اسم مادر نیستن🥲

ای جونومممم ننه🥰🥰😍😍کلااااس اول🥰🥰نمیدونم چرا کلاس اول خودم یادم نیس اصن🤣

تشکر بله.من خیلی خوب یادمه از بس معلم کلاس اولم بد اخلاق بود😂.خدا عزیزانتو حفظ کنه

اره واقعا.البته فکر نکن همه مثل ما هستن عزیزم.واقعا گاهی یه ادمایی رو میبینم حتی لایق اسم مادر نیستن ...

آره هستن همچین آدمایی ولی  اکثر مادرا همینجور درگیرن درس و مدرسه وبچشونن