2777
2789
عنوان

شوهرم بهم پول نمیده

197 بازدید | 11 پست

سه سال میشه ازدواج کردم و تو این سه سال فقط ستا لباس گرفتم 

و اینکه ما تو شهر بزرگتر زندگی میکنیم بقیه فامیلا اینا یه شهر کوچیک و زیاد چشم هم چشمی ینی خیلی زیاد 

من که ازشون دورم و دیر به دیر میام 

وقتی میام حس افسرگی و کمبود بهم دست میده لباسای خوشگل و گرون قیمت

شوهرم پول داره خیلیم داره ولی نمیده اگ اصرار کنم زیاد میده ولی از بس رو مخم راه میره حوصله ندارم 

ن اینکه لباس چادر کفش نخاما وقتی به طرز پول میده ک بگیرم حالم بد میشه و حوصله ندارم چن وقتیم ی بار میایم اینجا اینا خیلی خفنن

لباسامون بلوچیه گرونه

مثلا یه لباس کلا با دوخت و همچی الانا دیگ ۳۰خوردی میشع

بد از مادرشوهرممم میترسم هرچی بخرم حرف میزنه بهم

الان ک عمل کردم کمتر ولی خب حرف میزنه

پنجشنبه جمعه عروسی دعوتیم جاریم عروسشون همه لباس چادر گرفتن منم دلم میخاد بگیرم ولی نمیدونم شوهرم پول بده یا 

و عامل اصلی هم ک میترسم از مادرش چیزی نمیگیرم دلم میمونه ولی عادت کردم و میگم ولش من یجایی دیگم کسی منو نمیبینه 

اینجا روزی یه لباس یه طلا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالت تشنج واریه برام دو دلم از یه طرف دلم میخاد از یه طرف نه

من قبلنا چن بار ناخن کاشتم مادرشوهرم حرفم میزد 

الان دخترای خودش کلاس سوم چهارم ناخن کاشتن همچی میخان نمیتونه جلوشونو بگیره

ازدواج میکنید زندگی کنید یا گدایی خدای

منم ابنجورم همچی خانوادم برام میخرن یا خواهرام میدونن شوهرم چیزی نمیخره الان دیگه شوهرم برام یه کار زد خودم درامد داشته باشم دعا کنید عرضه داشته باشم

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

منم ابنجورم همچی خانوادم برام میخرن یا خواهرام میدونن شوهرم چیزی نمیخره الان دیگه شوهرم برام یه کار ...

نمیدونم قبل این ک ازدواج کنید پس مگ طرف اول نمیشناسید میرید خدتون بد بخت میکنید ایشالا موفق شی ب امید خدا 

نمیدونم قبل این ک ازدواج کنید پس مگ طرف اول نمیشناسید میرید خدتون بد بخت میکنید ایشالا موفق شی ب امی ...

خوب بود تا همین پارسال حتی یهو اینجور شد بعد ۶ سال 

البته همچی هم گرون شده و زندگی سخت شده واسه خودشم چیزی نمیخره بچه هم داریم چی بگم والا

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

خوب بود تا همین پارسال حتی یهو اینجور شد بعد ۶ سال البته همچی هم گرون شده و زندگی سخت شده واسه خودشم ...

ببین من شرایط سخت درک میکنم بخوا ولی طبق شرایط بیشتر مردا وقتی کم خواهی میکنی یادشون میره زنشونی فکر میکنن کلفت گرفتن

ببین من شرایط سخت درک میکنم بخوا ولی طبق شرایط بیشتر مردا وقتی کم خواهی میکنی یادشون میره زنشونی فکر ...

درسته ولی چی بگم دیگه این حتما عادت کرده‌چون از اول عادت نداشتم ازش چیزی بگیرم الانم بخوام بحث میکنه و غر میزنه منم خودمو کوچیک نمیکنم