2777
2789

البته همتون خوشگلین 🌹 دمنوش لاغری معرفی کنید رژیم میگیرم ولی دوست دارم چندتا دمنوش لاغری حاضری که خودتون مصرف کردین معرفی کنید برام ممنون میشم 😘 

هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چای ماسالا و چای سبز رو سنیدم خوبه

ماسالا دارم منتهی داخلش شکر داره شیرینه نخوردم 😩

هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)

من نامزد کردم یهو چاق شدم شکم و پهلو دراورده بودم 

معدم یکم خراب نفخ میکنم واسه همین میوردم بعد غذا یه قاشق مربا خوری زنجبیل مریختم تو اب جوش نبات مینداختم میخوردم کلا شکم و پهلوهامو اب کرده زنجبیل لاغرم کرده همه شلوارام کمرشون گشاد شده برام 

ولی میگن نبات زیادش خوب نیس زنجبیل با عسل باشه بهتره 

چای سبزززززززز لاغر کنندس

چای سبز میخورم روزی سه لیوان داخلش هم هل و دارچین میریزم طعمش بهتر بشه 

من نامزد کردم یهو چاق شدم شکم و پهلو دراورده بودم معدم یکم خراب نفخ میکنم واسه همین میوردم بعد غذا ی ...

وای راست میگی گلم مرسی ♥️

چای سبزقهوه سبز قبل از ورزششنیدم جینجر شات هم بخاطر وجود زنجبیل میتونه تاثیر گذار باشه

جینجر شات چیه گلم ؟

خیلی از این آشغالا خوردم فقط رژیم و ورزش جواب داد چون خوشگل بودم جواب دادم

مرسی گلم ♥️ منم رژیم میگیرم ولی دوست دارم متابولیسم بدنم بالا بره