خانما به نظرتون من ک خانه دار هستم و بخوامم درس بخونم حداقل ۴سال باید دانشگاه برم بعد از ۷سال ب درامد میرسم تازه با در نظر گرفتن تایم کنکور امسال، من خیلی ب داروسازی علاقه دارم ولی رشتمم تجربی نبوده الان تنها انگیزم برای مستقل شدن خودم و پسرم هس چون واقعا هیچ امیدی ب پدرش ندارم و حتی پاش بیفته ولم میکنه میره با یه خانم دیگه زندگی میکنه اصن انگار من و پسرش براش مهم نیستیم،بودنش فقط بخاطر پول هس ک میده چیزی بخریم یا بخوریم پولدار هم نیس واقعا خستم کرده حوصلشم ندارم، دلم نمیخاد که اگ ی روزی رف من پشتوانه نداشته باشم میخام زندگی پسرمو بسازم،جز درس خوندن راهکاری دارین برای پشتوانه مالی؟!
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
از همین فکر داروسازی فهمیدم کلا از رو هوا حرف زدی، تو چنین شرایطی بهترررین کار یه شغل مهارتیه که سرریع بهش برسی مث پاکسازی پوست، مژه، ناخن... در عرض یکی دو ماه تمامه و به درامد میرسی هزینشم خیلی کمتر از چندین سال دانگاه و کنکور و رفت و امد و... تازه اگررر درمیومدی، رشتت هم تجربی نبود چطور بهش فک کرردی؟؟؟
از همین فکر داروسازی فهمیدم کلا از رو هوا حرف زدی، تو چنین شرایطی بهترررین کار یه شغل مهارتیه که سرر ...
بخاطر اینکه تااخر عمرم حتی اگ کار هم نکنم باز حقوق دارم و بمونه برای پسرم بخاطر این بهش فک کردم بعد از طرفی توانایی کار مهارتی ندارم چون پاهام بعد زایمانم کیست بیکر زده،یه مدت تو خونه عروسکای خمیری میساختم و انلاین میفروختم ولی نتیجه بزرگی نداد و ب نظرم الان همون خیاطی بهتره ب شرایطم میاد ک برم دنبالش ی مدت
بخاطر اینکه تااخر عمرم حتی اگ کار هم نکنم باز حقوق دارم و بمونه برای پسرم بخاطر این بهش فک کردم بعد ...
خیاطیو من یه سال کلاس رفتم خیلی گستررردس، بنظرم تو یه رشته وارد شو مثلا مانتو فری سایز، فقط همونو بدوز، اگه همه چیز خیاطیو بخای یاد بگیری وااقعا مشکله و بنظرم با بچه سخته تمرین زیاادی میخاد، من که بچم دنیا اومد اصلا وقت نمیکنم الان سمتش برم، در جواب حرفت هم مهم اینه دربیای مگه نخبه ای و انقددد وقتتت ازاده که حساابی بخونی؟؟ بنظرم به چیز شدنی تری فک کن، این مابین شاید شوهرتم بهتر شد