2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لبمو زدم قبلا

نه چون دماغم کوچیک بود کل صورتم شده بود لب شبی شتر شده بودم

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

من چند سال پیش زدم 

بله عوارض داشت. 

عفونت کرد . کم مونده بود چشمامو از دست بدم 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

راضی هستید؟عوارض نداره؟

عوارض ک نداشت عزیزم . چونه و زاویه فکم ک کلن رفت نموند . خط خندم خیلی خوب شده . لبمم دفه اولی گوله شده رفتم جای دیگه تداخل داد آنزیم زدم لب پایین رفت بالاییم یکم مونده .بوتاکسم 4 ماهه کم کم داره اثرش می‌ره س ماه عالی بود

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

کل صورتو زدید؟ عجبپزشک انجام داد یا ارایشگرا که بلدن؟

نه فقط گونه هامو زدم 

ولی چون عادت دارم رو صورتم میخوابم حرکت کرد رفت زیر چشمم 

خیر سرم پیش دکتر زدم 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

نه فقط گونه هامو زدم ولی چون عادت دارم رو صورتم میخوابم حرکت کرد رفت زیر چشمم خیر سرم پیش دکتر زدم

وای چه خطرناک

مگه اگه ژل بزنی صورت دیگه نباید رو صورت بخوابی؟