2777
2789

۲۱ و ۲۵ سالمونه گفت تا زمانی خونه نخرم عروسی نمیگیرم حتی اگ ده سال دیگ بشه 

گفتم ده سال دیگه ۳۵ سالته اونموقع بچه میخوای چیکار 

فکر بچه رو بکن ک باید حوصله و ذوقی باشه براش نه ک تو ۵۰ سالگی دنبال مدرسه دبستان باشیم هیچی نگفت

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ده سال میخواین عقد باشین؟؟؟؟؟؟؟؟

گفت تا خونه نخرم عروسی نمیگیرم حتی اگ ده سال طول بکشه

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

اشتباه میکنه اون موقع حسرت عروسی هم به دلت میمونه

همینطور ک الان خیلی جوونا هزینه عروسی رو ندارن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

گفت تا خونه نخرم عروسی نمیگیرم حتی اگ ده سال طول بکشه

قبل عقد هم گعت؟ طلا و همه چیز رو بفروشین یه خونه کوچک بخرین

عقد کردین ؟؟؟؟؟؟

آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین

اینم به حرفات اضافه میکردی با قیمتای الان که هرروز بیشتر میشه بخواد همینطوری به هوای خونه خریدن بمون ...

بهش میگم میگه وسایلتو میخای خراب کنی 

میگم تو اوضاع الان همه مستاجرن سکوت میکنه

خب منم وسایلم ده سال دیگ ازمد میفته جدا از اون ده سال خیلیه

پدرشوهرمم میگه ۶ ۷ سال درصورتی ب پدرم گفتن ۲ ۳ سال بابام مخالف عقد طولانیه

منم دلم میخاد تو ۲۳ ۲۴ یالگی بچمو بغل کنم یا اصلا برم خونه خودم

اون به فکر آینده بچشه . ولی خب نهایت 30 دیگه 35 خیلیه

بچه تا ده سالگی یا اصلا براش مهمه خونه از خودشون باشه یا اجاره؟

فعلا اینا مهمن کهدبرن سر خونه زندگی

استار حقوقش چقدره و کارش چیه؟ 

کسی کمکش میکنه؟

پول جمع کرده؟

تو خودت باشی یکی اینو بگه چکار میکنی؟

آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین

خیلی خوشبینه🤣

من میدونم تهش مستاجریم گوش نمیده یچیم بگم میگه بی صبری فلانی جلو خانوادشم گفتم گفتن عهههه دوس داری عروس بشی(منظورشون رابطه بود)

بچه تا ده سالگی یا اصلا براش مهمه خونه از خودشون باشه یا اجاره؟فعلا اینا مهمن کهدبرن سر خونه زندگیاس ...

ن کارش ارماتور بندی و پل بندیه تو شرکت

ی زمین داره فقط

کسیم کمکش نیست

بهش میگم با وام ازدواج بیا خونه کرایه کن عروسی بگیریم میگه ن

یمت ما ۳۵۰ برای عروسی کافیه

قبل عقد هم گعت؟ طلا و همه چیز رو بفروشین یه خونه کوچک بخرین عقد کردین ؟؟؟؟؟؟

سرویس طلامو نخریده گفتن قبل عروسی میخریم

بهش میگم سرویس ک مونده عروسی مونده دیگ چقد صبر کنیم 

همزمان باما  ۴ نفر دیگ عقد کردن ۳ تاشون برج ۳ عروسی دارن منم دلم مبخاد برم خونه خودم تا کی علاف باشم