2777
2789
عنوان

متد گرلاوین ساده شده خوبه

77 بازدید | 15 پست

مربیم گفته بدون پرو خیالت راحت ولی میگن خوب نیست یه دامنم دوختم خوب بود اما دودلم نمیدونم ادامه بدم یا نه چیزایی که خودش میدوزه محشره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چجوریه کلا تا حالا گرلاوین کار نکردم 

الان که همه متد هارو میگن بدون پرو

خودشون که بعله خودشون استاددددن خوب بایدم تمیز بدوزن

من مولر و متریک کار کردم بیشتر متریک به نظرم جفتشون هم خوبن هرکدوم یه مزایا و معایبی دارن

مولر چطوره

خوبه کلا تنخور لباساش قشنگه ولی دوتا ایراد داره به نظرم یکی محاسبات و فرمول زیاد داره یکی ایراد اندامی مربیمون می‌گفت حتما برای شخصی که اولین بار می‌خواین بدوزین پاترون تهیه کنید 

برا همین من خودم زیاد کار نمیکنم باهاش 

@کانالhero_panelعضو‍ قندشکنیو که گفتی نصب کردم چه کانفیگ باید بزنم؟

vless://4eff2388-2092-4b0a-aa74-0e464889ffaf@109.73.206.90:443?security=reality&encryption=none&pbk=cTm0TIKL9qK550XICK2YroOSr1u-f12h5UmBw2EAr2c&headerType=none&fp=chrome&type=tcp&sni=google.com#%F0%9F%87%AC%F0%9F%87%B1

(کانکت یار) برای بیکاران تو خونه ، دوست داشتی کد معرف 41gf5 بزن دو نفر 500 هدیه بده ، ثبت‌ نام ش مجانی دانلود از کافه بازار