2777
2789
عنوان

متد گرلاوین ساده شده خوبه

85 بازدید | 15 پست

مربیم گفته بدون پرو خیالت راحت ولی میگن خوب نیست یه دامنم دوختم خوب بود اما دودلم نمیدونم ادامه بدم یا نه چیزایی که خودش میدوزه محشره

متریک شنیدم خوبه

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم چجوریه کلا تا حالا گرلاوین کار نکردم 

الان که همه متد هارو میگن بدون پرو

خودشون که بعله خودشون استاددددن خوب بایدم تمیز بدوزن

من مولر و متریک کار کردم بیشتر متریک به نظرم جفتشون هم خوبن هرکدوم یه مزایا و معایبی دارن

اگه قرصاتون خوردین یه کامنت بذاریم

مولر چطوره

خوبه کلا تنخور لباساش قشنگه ولی دوتا ایراد داره به نظرم یکی محاسبات و فرمول زیاد داره یکی ایراد اندامی مربیمون می‌گفت حتما برای شخصی که اولین بار می‌خواین بدوزین پاترون تهیه کنید 

برا همین من خودم زیاد کار نمیکنم باهاش 

نمیشه که هی پاترون بگیری 😐

همون دیگه البته شاید برای ما که بی تجربه بودیم می‌گفت 

یعنی من هر موقع برا کسی میخواستم بدوزم یا سرشانش بزرگ میشد یا کارورش 

@کانالhero_panelعضو‍ قندشکنیو که گفتی نصب کردم چه کانفیگ باید بزنم؟

vless://4eff2388-2092-4b0a-aa74-0e464889ffaf@109.73.206.90:443?security=reality&encryption=none&pbk=cTm0TIKL9qK550XICK2YroOSr1u-f12h5UmBw2EAr2c&headerType=none&fp=chrome&type=tcp&sni=google.com#%F0%9F%87%AC%F0%9F%87%B1

اگه دنبال درآمد راحت و مجانی و بدون دردسر میگردی برنامه ( کانکت یار) از بازار دانلود کن ، هیچی هم نمیخواد نه کد معرف نه شماره ، دعا یادت نره