2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا این کار دیگه افتضاح بود چجوری بچه ابتدایی ساعت 5ونی بیدار کنیم برای مدرسه اونم بخاطر یه هفته فقط🤬🤬🤬

کاربری ۱۰ سالم پرید😒 از سال ۹۲ اینجام چه چیزهایی که ندیدم و نخوندم 😅از مرغ نمکی و کیک فنجانی بگیر تاااا غلام نصاب😅😅یه مدت سایت همه کیک و مرغ نمکی درست میکردن از حق نگذریم خودمم درست کردم🫡😒🤣🤣
گاری نمیشه کرد بعدش بیا خونه بخاب مگه چقدر مونپده تا تعطیلی مدارس

من برای خواب خودم  نگران نیستم، 

بچه ها اون ساعت بیدار نیستن باشن هم مغزشون جواب نمیده عملا  کلاسمون بی فایده میشه 

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 
حداقل می گفتن ساعت ۷ ۶ صبح خیلی زوده

واقعاخیلی مسخره است یعنی بچه باید 5ونیم بیدار بشه 

کاربری ۱۰ سالم پرید😒 از سال ۹۲ اینجام چه چیزهایی که ندیدم و نخوندم 😅از مرغ نمکی و کیک فنجانی بگیر تاااا غلام نصاب😅😅یه مدت سایت همه کیک و مرغ نمکی درست میکردن از حق نگذریم خودمم درست کردم🫡😒🤣🤣
من برای خواب خودم نگران نیستم، بچه ها اون ساعت بیدار نیستن باشن هم مغزشون جواب نمیده عملا کلاسمون ...

مگه چیزی هم. یاد میدت عزیزم؟ من بهترین مدارس رفتم چیزی جز چهار تا انتگرال و فرمول یادم ندادن اینارو از یوتوبم میتونی یاد بگیری 

😎💚🐬

احتمالا خیلی بچه ها خواب بمونن یا تو مدرسه خوابشون بیاد و از درس چیزی نفهمن 

یادمه خودمون که مدرسه می رفتیم تا قبل ۹ انگاری هنوز خواب بودیم چیزی نمیفهمیدیم  تازه از ۹ صبح بیدار میشدیم 

مگه چیزی هم. یاد میدت عزیزم؟ من بهترین مدارس رفتم چیزی جز چهار تا انتگرال و فرمول یادم ندادن اینارو ...

من خودم معلمم 

تمام تلاشم رو می کنم 

ولی خدایی. دانش آموز ابتدایی من ساعت 6 گیرایی  نداره 

من خودم معلمم تمام تلاشم رو می کنم ولی خدایی. دانش آموز ابتدایی من ساعت 6 گیرایی نداره

معلومه نداره هشت صبحم تازه نداره ولی نمیشه جنگید این قاتون تصویب شده مگر اینکه همه با هم اعتراض کنند

😎💚🐬
احتمالا خیلی بچه ها خواب بمونن یا تو مدرسه خوابشون بیاد و از درس چیزی نفهمن یادمه خودمون که مدرسه می ...

دقیقا همینطوری تا ساعت 9 صبح برخی  دانش آموزام خواب بودن دیگه الان چی میشه