2777
2789
عنوان

با حیوانات مهربون باشیم

90 بازدید | 20 پست

آخه چجوری دلتون میاد بعضی هاتون میگین غذا ندین بهشووووون برای این طفلکی ها محیط زیست که نذاشتیم بمونه حداقل بهشون غذا بدین گناه دارن الان عکس گربه هامو میزارم نگاشون کنین چقدر مظلومن به خدا بیشتر از انسان ها قابل احترام هستن

دشمنانت را بکش و اگر می‌توانی دوستانت را هم؛

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سازمان بهداشت جهانی ابلاغیه داره که به هیییچ وجه غذارسانی نشه 

همین چند روز پیش تو فومن یه خانم رو سگ گاز گرفته بود فوت شده 

این همه بیماری  که از حیوانات به انسان ها منتقل میشه ...

اینا دلسوزی بیجا هست  نباید تو طبیعت  دخالت کنیم 

این همه سگ ولگرد که کوچه ها  خیابون  هست فقط به خاطر رفتار خود ماست که اینجوری شده و به امید غذا  همه جا رو گرفتن و آسیب  میزنن 

همیم چن روز پیش یکی همینجا تا پیک  زد که سگ  به یه بچه ی هفت ساله  حمله کرده 

لطفا لطفا دلسوزی بیجا نکنید اجازه بدین برگردن به طبیعت خودشون

خودشون از پس خودشون برمیان،ما انگار از خدا مهربونتر شدیم،اینهمه بچه کار،به اونا کمک کنید نمیدونم چرا ...

به بچه کار هم کمک میکنیم اما دلیل بر این نیست که بزاریم اونا بمیرن والا اگه از پس خودشون بربیان طفلی ها خیلی وقتا گشنه هستن 

سازمان بهداشت جهانی ابلاغیه داره که به هیییچ وجه غذارسانی نشه همین چند روز پیش تو فومن یه خانم رو سگ ...

کدوم طبیعت؟ آیا جایی گذاشتیم که برگردن به طبیعت خودشون یه تیکه غذا دادن هیچی نمیشه البته بعضی ها سگ های نگهبان رو ول میکنن تو محیط آزاد این خیلی کار بدیه اما حیوان ها بیشتر از انسان ها وفا دارن

سازمان بهداشت جهانی ابلاغیه داره که به هیییچ وجه غذارسانی نشه همین چند روز پیش تو فومن یه خانم رو سگ ...

درسته اینا همش دلسوزیه بیجاست، 

به موسسه محک که مال سرطاني هاست کمک کنیم، چرا دایه دلسوزتر از مادر شدیم ما نمیدونم، همه حیوونا حتی همون گنجشک کوچولوهارو خدا جوری آفریده که بلدن از پس خودشون بر بیان

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
کدوم طبیعت؟ آیا جایی گذاشتیم که برگردن به طبیعت خودشون یه تیکه غذا دادن هیچی نمیشه البته بعضی ها سگ ...

بحث وفاداری و خوب بودن حیوانات سر جای خودش 

ولی این حجم و شدت آمیزش زندگی حیوان و انسان فقط فقط آسیبش رو خود ما میبینم

درسته اینا همش دلسوزیه بیجاست، به موسسه محک که مال سرطاني هاست کمک کنیم، چرا دایه دلسوزتر از مادر شد ...

گل به خودی زدین که من گفتم به بچه ها کمک نکنین؟ گفتم با حيوانات مهربون باشین اونقدر آدم هایی دیدم که سگ هارو میزدن این بجا هست؟ که یه موجود رو که ازت کمک میخواد رو بزنی؟

دقیقا🫠💔

خیلیی نازن🥺🥺

فقط لطفا مراقب تغذیه شون باش هر چیزی نمیشه بهشون داد ممکنه باعث مسمومیتشون بشه

شیر و سوسیس بهشون نده جگر مرغ اصلاااا بهشون نده

بیشتر مرغ پخته بدون ادویه و استخون یا سفیده له شده تخم مرغ بهشون بده ❤️❤️❤️❤️

و اینکه

مرسی ازت که انقد مهربونی🥲❤️✨

📚🩺🐾

خیلیی نازن🥺🥺فقط لطفا مراقب تغذیه شون باش هر چیزی نمیشه بهشون داد ممکنه باعث مسمومیتشون بشهشیر و سو ...

واییییی ذوووق اولین گربه هام نیستن مامان باباشون رو هم دارم ذوووق دارم زودی بزرگ بشننن انگار بچه هامن😂🫠