2777
2789

بچه ها بابام جمعه با دوستاش رفته روستا اونجا دعوا شده پدرم رفته میانجیگری کنه تیراندازی کردن تیر خورده به پای پدرم 

الان پاشو امروز قطع کردن از اتاق عمل آوردن بیرون گفتن حالش خوبه ولی بعد چند ساعت گفتن باید بره آی سی یو 

براش خوبه بعد از یک ساعت بردنش آی سی یو گقتن فردا دوباره بره اتاق عمل پاشو شستشو بدن خیلی نگرانم دارم دق میکنم😭😭😭 😭😭😭تو روخدا بیاید بگید طبیعیه این کاراشون نکنه برای پدرم مشکلی پیش بیاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم 

من توی اتاق عمل کار می کنم

بله طبیعی هست چون جسم خارجی و آلوده بوده به خاطر خطر عفونت تا چند نوبت می برن تو اتاق عمل پاشون رو زیر بیهوشی شستشو‌ میدن 

ICU هم نگران نباشید برای مراقبت های بیشتر هست خیالتون راحت

انشالله زودتر پدرتون ترخیص میشن

سبحانک انی کنت من الظالمین فاستجبنا له و نجیناه من الغم و کذلک ننجی المومنین                              
سلام عزیزم من توی اتاق عمل کار می کنمبله طبیعی هست چون جسم خارجی و آلوده بوده به خاطر خطر عفونت تا چ ...

الهی دردت به جونم تو رو خداااا هر چی میدونی بگو انشاالله خیر ببینی هر چی از خدا میخای بهت بده بخدا دارم دیونه میشم هم باید جلو بچه هام خودمو نگه دارم هم خودمو قوی نشون میدم جلو خواهر برادرام بهشون امید میدم میگم طبیعیه بابا خودتون ناراحت نکنید ولی خودم داره دلم میترکه 😭😭😭