2777
2789
عنوان

خستم خیلی خستم

55 بازدید | 3 پست

سلام یکی یک چیزی بگه ارومم کنه بخدا خستم خانوادمو خیلی خیلی دوست دارم اما همش داخل خونمون دعواست از موقعی که یادمه همیشه دعوا و درگیری داد و... خیلی روی اعصابم تاثیر گذاشته بخدا منم همونجوری شدم یک ادم بی اعصاب داغون که سر همه چیز عصبی میشه خستم خیلی میخوام دیگه نباشم جرعت خودکشیم ندارم ولی تحملم ندارم:'(

;-)

سلام عزیزم 

از نظر تغذیه شاید کمبود مواد مغذی در بدن وجوداره که همگی عصبی هستن و دوم از سنگ نمک در فضای خونه استفاده کنید و منزلتونو با سرکه ی سفید تمیزکاری کنید و سوم دمنوش گل گاوزبان و سنبل الطیب و زیره در غذا و سبزییا عرقیات بادرنجبویه و مرزه خیلی آرامش بخش هستن 

گفتگو موثر یعنی حرف زدن همراه خوب گوش دادن خیلی میتونه کمک کنه و وقتی افراد خانواده از حساسیتهای هم با خبر میشن و مراعات همدیگرو میکنن و با هم مهربونتر هستن کمتر تنش ایجاد میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه حس می‌کنی اوضاع به جایی رسیده که دیگه نمیتونی تحمل کنی، بهتره از یکی بخوای کمک کنه. یه تغییر کوچیک هم میتونه تاثیر زیادی بذاره. اول از همه سعی کن خودتو توی موقعیت‌های آرامش‌بخش قرار بدی، حتی برای چند دقیقه. بخواب، ورزش کن یا هر چیزی که بهت حس خوب بده. تا وقتی تغییرات ندی، وضعیت هم همینطور می‌مونه. یه وقتا نیاز به استراحت از همه چیز داریم.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

اگه حس می‌کنی اوضاع به جایی رسیده که دیگه نمیتونی تحمل کنی، بهتره از یکی بخوای کمک کنه. یه تغییر کوچ ...

حتی از اونجایی خم که نتونم تحمل کنم خیلی وقته گذشته ,

از کی بخوام کمک کنه کسی نیست بجز خدا :'(

;-)