2777
2789
عنوان

روح های بیدار اینجا وجود داره

1253 بازدید | 91 پست

خانم ها کسی هست این‌جا از دنیای متافیزیک ، و بیداری و آگاهی فراتر چیزی بدونه؟ یا تجربه های داشته باشه؟

اگر اره بیاین در موردش حرف بزنیم 👌 

«‌ترجیح میـבهم بـہ ذوقِ خویش בیوانـہ باشم تا بـہ میلِ בیگران عاقل...»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بی زحمت لطف کنید لایکم کنید ممنونم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

سوالتون بپرس اگه بدونم جواب میدم

سوالی ندارم  من خودم به بیداری رسیدم خواستم ببینم کسی هم مثل من هست اگر اره از تجربه های بگه

ببین دنبال ابعاد تئوری علمی هستی یا توهمات؟

چیزی که من توش هستم توهم نیست چون زندگی بعد مرگ رو تجربه داشتم و تغییر بُعد دادم 😉

شما خودت بگو اول از همه از تجربه ها و...

یه زندگی پس از مرگ رو تجربه کردم که از بعد سوم به بعد پنجم ارتقا پیدا کردم با کلی تغییر خلق خو و ارتعاشات زیاد 

به یه عشق و قشنگی بی نهایت رسیدم