2777
2789

نمیگم زیبایی خاص

در حد چهره معمولی و زیبا 

همه جا تاثیر داره

تو مدرسه و انتخاب دوست

تو دانشگاه

ازدواج

حتی کار

تو تک تک ابعاد زندگی تاثیر داره

شاید بگید چه ربطی داره

ولی زیبا باشی کار پیدا کردن هم برات راحت تر میشه

اصلا اگر زیبا باشی،چیزی که واسش تلاشی نکردی و نعمت خدا بوده میتونی مدل میکاپ بشی و درامد کسی کنی

به همین راحتی

همچنان امیدوار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین نعمت خدا پوله

لعنتی اگه باشه سلامتی هم هست زیبایی هم هست خانواده هست ادب هست عشق هست هرکی گفته پول خوشبختی نمیاره لیاقت درست استفاده کردن ازش رو نداشته و بسسس

دشمنانت را بکش و اگر می‌توانی دوستانت را هم؛

من زیبا نیستم، میدونم خودم راه برام ساده تر نیست، ولی اعتماد بنفس اون کلیده اس واقعا،چه مدل هایی که اصلا با مشکلات ظاهری بودن و بخاطر اعتماد بنفس تونستن مدل شن و معروف شن اصلا.

entp +پاره در راه علم + قطعا پزشک اینده!  I'm not a freak I just thaught it was carnival!  /8w7//نه ولی جدی دیدید اینجام بگید برو درس بخون، من کنکوریم دیگه،  یه ایل چشمشون به منه♡