2777
2789
عنوان

کسی میتونه بهش زنگ بزنه صداشو برام ضبط کنه😂😑🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میتونم زنگ بزنم ولی اصلا نمیدونم باید چ بهونه ای بیارمتو میدونی؟

اگه سرکار میره بگو از طرف یکی از همکاراس

درکل بستگی به طرفت داره. جایی ثبت نام کرده یا..

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

می تونم بپرسم چرا مشتاق شنیدن صداش هستید؟

تف تو این دوست داشتن لامصب تف

من یه بار اکسم به یکی زنگ زده بود گفته بود منم اضافه کنه ک صدای منو بشنوه منم مدرسه تشریف داشتم😂

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا....🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

من الان با این صدام زنگ بزنم طرف میگرخهاگه میخوای تهدیدش کنم الان موقعیت خوبیه😂کرونا گرفتم صدام داش ...

بیا بریم گروگان گیری😂😂😂😂

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

#کافه_نادری

“صرفا چون برنامه‌ای برای امروز ندارید”

با هرکسی قرار کافه و شام نذارید،

“صرفا چون خوش می‌گذره”

دورهمی و مهمونی هرکسی رو قبول نکنید،

“صرفاً چون حوصله‌تون سر رفته”

با هر کسی حرف نزنید چت نکنید،

“صرفاً چون تنهایید”

با هرکسی وارد رابطه نشید.

اتفاقاً همین ارتباطات سادست

که شخصیت شمارو تشکیل میده.

«نه گفتن» نشونه‌ی غیر اجتماعی بودن نیست،

فقط ثابت می‌کنه چقدر برای قلب و روح و

افکار و شخصیت و خودتون ارزش قائلید.

@naderi_cafe | قهوه سرد

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!