2777
2789

وااای نترسونمت ولی پدرت درمیاد تا یک هفته🥴😂 

من هنوزم نمیتونم با این دندونه غذا بخورم 

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر پیش دکتر خوب بری حتی بعد عصب کشی هیچ دردی نداری ولی پیش ی ناشی بری مث من ی ترمیم ساده بود تا الا ...

مال منم همین طوریهه 

ولی ناشی نبود که دکتر خوبی بود

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

خیلی ممنون لطفا بزار برم🤣🤣

دندونا متفاوتن 

مال من ۶ و ۷ پایین جفتش بود برا همین اینجوری شد

وای فکر کنم آدما متفاوتند من اولین بارمه فکرای عجیب غریب میکنم که شاید خنده دار باشه یکم میترسم

اینو منی میگم که. از اسم دندونپزشک وحشت داشتم

لا حول و لا قوه الا بالله علی العظیم

من خودم تجربه عصب کشی فقط یک بار داشتم اونم در حین کار زیاد درد نداشتم و بعد از عصب کشی و اتمام کار وقتی بی حسی رفت درد دندون من شروع شد و منو دیوونه میکرد البته که با مسکن دردش میوفته تا یه هفته یه خورده سخته جویدن با اون دندون ولی بعد عادت میکنی زیاد نترس گلم با خیال راحت برو عصب کشی انجام بده یه موقع از عصب کشی نترسی عصب کشی انجام ندی چون پوسیدگی پیشرفت میکنه دیگه مجبور میشی دندونت بکشی فقط سعی کن پیش یک دندانپزشک خوب انجام بدی چون بعضی اوقات یه سری دندانپزشک ها عصب کشی درست انجام نمیدن و بعدا باعث عفونت میشه و یا مجبور میشی دندونت بکشی

کاربری دست ۳ نفر است 

اگر پیش دکتر خوب بری حتی بعد عصب کشی هیچ دردی نداری ولی پیش ی ناشی بری مث من ی ترمیم ساده بود تا الا ...

وای عزیزم حالا اگر یه هفته به گرما و سرما حساسیت داشته باشه طبیعیه ولی دوماه نه به دندانپزشکت بگو

کاربری دست ۳ نفر است 

من خودم تجربه عصب کشی فقط یک بار داشتم اونم در حین کار زیاد درد نداشتم و بعد از عصب کشی و اتمام کار ...

خیلی ممنونم

بله حتما انجام میدم

چون رسیدگی نکنم باید سال دیگه بکشم حیفه