بچها من چندوقتیه که با یکی دوست شدم این بشر ایران نیست و کاناداعه و از طریق یکی از دوستام باهاش اشنا شدم رابطمون خیلی خوب بود تا اینکه ی شب ک از بیرون میومد خیلی خسته بود و وقتی باهام حرف زد گفت میخوام برم بخوابم و اینا منم گفتم اکی اخرسر دیدم خیلی وقته پیداش نیست(حدود ۱۰ ساعت) گفتم چقد میخوابی و اینا همون لحظه جوابمو داد
البته بگم این طرف پسره بعدش گفت نه اومدم پیش فیزیوتراپه و اینا داشت از مشکل جسمی ای ک براش پیش اومده بود توضیح مبداد که اره صبح بیدار شدم دیدم درد شدید دارمو اینا اصلا گوشیمم چک نکرده بودم منم خب ناراحت شدم و فهمید از نحوه ی صحبت کردنم سعی کرد از دلم دربیاره بعد گفت ببین من حتی جواب مامانمم نداده بودم واقعا درد داشتم نمیتونستم و اینا
بعد اخرسر منم گفتم بیخیال و مهم نیست(ولی واقعا هنوز داشت ازم عذرخواهی میکرد و رفتارش واقعا منطقی بود) اما من اون روز واقعا عصبی بودم و بدجور کینه گرفتم روز بعدش ک بهم پیام داد جوابشو تا ۱۲ ساعت فکر کنم ندادم که دوباره پیام داد منم دقیقا حرفای خودشو ب خودش زدم( که کمر درد داشتمو اصلا نتونستم جوابتو بدم) ولی اون بنده ی خدا خیلی منطقی و جدی داشت میگفت عه الان بهتری و جزئیات رو میپرسید منم اون روز ک عصبی بودم بهش گفتم تو اصلا توجه نمیکنی و نمیفهمی چرا ناراحتم تو میخواستی بپیچونی و فلان اخرسر مجبورش کردم کلی مدرک برام بیاره ک اون روز واقعا نتونسته بود جوابمو بده یا نه درحدی ک به دوستش هم زنگ زدم