2777
2789
عنوان

اولین دعوام با یکی از دوستام🥲

70 بازدید | 6 پست

بچها من چندوقتیه که با یکی دوست شدم این بشر ایران نیست و کاناداعه و از طریق یکی از دوستام باهاش اشنا شدم رابطمون خیلی خوب بود تا اینکه ی شب ک از بیرون میومد خیلی خسته بود و وقتی باهام حرف زد گفت میخوام برم بخوابم و اینا منم گفتم اکی اخرسر دیدم خیلی وقته پیداش نیست(حدود ۱۰ ساعت) گفتم چقد میخوابی و اینا همون لحظه جوابمو داد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته بگم این طرف پسره بعدش گفت نه اومدم پیش فیزیوتراپه و اینا داشت از مشکل جسمی ای ک براش پیش اومده بود توضیح مبداد که اره صبح بیدار شدم دیدم درد شدید دارمو اینا اصلا گوشیمم چک نکرده بودم منم خب ناراحت شدم و فهمید از نحوه ی صحبت کردنم سعی کرد از دلم دربیاره بعد گفت ببین من حتی جواب مامانمم نداده بودم واقعا درد داشتم نمیتونستم و اینا

بعد اخرسر منم گفتم بیخیال و مهم نیست(ولی واقعا هنوز داشت ازم عذرخواهی میکرد و رفتارش واقعا منطقی بود) اما من اون روز واقعا عصبی بودم و بدجور کینه گرفتم روز بعدش ک بهم پیام داد جوابشو تا ۱۲ ساعت فکر کنم ندادم که دوباره پیام داد منم دقیقا حرفای خودشو ب خودش زدم( که کمر درد داشتمو اصلا نتونستم جوابتو بدم) ولی اون بنده ی خدا خیلی منطقی و جدی داشت میگفت عه الان بهتری و جزئیات رو میپرسید منم اون روز ک عصبی بودم بهش گفتم تو اصلا توجه نمیکنی و نمیفهمی چرا ناراحتم تو میخواستی بپیچونی و فلان اخرسر مجبورش کردم کلی مدرک برام بیاره ک اون روز واقعا نتونسته بود جوابمو بده یا نه درحدی ک به دوستش هم زنگ زدم

خلاصه کلی باهاش بحث کردم بازم و دیگه جوابمو نداد کلا منم هرچی تو دهنم بود بهش گفتم، الان حس میکنم واقعا بی منطق بود رفتارم خیلی پشیمونم چیکار کنم؟ از طرفی دیگه نمیتونم بهش تکست بدم چون جوابمو فعلا نداده