2777
2789
عنوان

چرا مرد متاهل بهم آمار میده

226 بازدید | 13 پست

یه آقایی تو محل کار کاملا نگاه‌های معنا دار داره...من اهل دوستی نیستم بچه‌ها در مورد ظاهرمم بگم حجاب دارم تا حالا هم باهاش هم کلام نشدم...

بیشتر با دخترا سر و کار داره...

الان از رو کنجکاوی اسمشو زدم تو اینستا دیدم قلب و حلقه گذاشته نوشته متعهد😐 چقدرم متعهده... :/

یکی دو مورد دیگه پیش اومده که حلقه دستشونه ولی...

اینا به کنار... فقط میخوام بدونم تو محل کااار چرا باید یه مرد متاهل به یه خانم آمار بده اونم دختری که سرسنگینه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علاجش بی توجهی و فاصله س

راجع بهش با احدی از همکارات حرف نزن

شیطانه

حواستو جمع کن

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

چی بگم منم هر وقت میرم بیرون متاسفانه همه مرد متاهل هم مزاحم میشن حتی بچه هم دارند می‌بینند که کنارم هست ولی بازم آمار میدند متاسفانه تر و خشک با هم میسوزند یه سری این کارها را که میکنند همه به یک چشم دیده میشن

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐

بعضی مردها حیض و کثیفن

ی دختره بدبخت اومده بود مشاوره میگفت شوهرم با پیر جوان متاهل مجرد همه هس گفتم چکارس گفت نگهبان ساختمان گفت مشاور گفته شوهرت مریضه و باید دارو مصرف کنه

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏

چون عوضین 

من یکی میشناسم زنش خوشگل از خودش سرتر

بچه ام داشت بقول شما بیوشم زده بود متاهل

بعد به یه خانم دیگه شماره داده بود...

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
چی بگم منم هر وقت میرم بیرون متاسفانه همه مرد متاهل هم مزاحم میشن حتی بچه هم دارند می‌بینند که کنارم ...

وای یه مغازه رفتم بابت کاری با مادرم بودما مرده بچه‌اش اومد گفت مامان میگه پول بده...یعنی من متوجه شدم متاهله بعد میخواست باهام دوست بشه🤮

چون عوضین من یکی میشناسم زنش خوشگل از خودش سرتربچه ام داشت بقول شما بیوشم زده بود متاهلبعد به یه خان ...

اینم ریخت و قیافه نداره بابا رنگ پوستش مثل شیرکاکائو!

اینهمه دختر اهل دوستی و تیغ زدن و... چرا منه بدبخت میگم حتی حجاب دارم!

اینم ریخت و قیافه نداره بابا رنگ پوستش مثل شیرکاکائو!اینهمه دختر اهل دوستی و تیغ زدن و... چرا منه بد ...

بقول دوستمون میخوان همه رو یه امتحانی بکنن

مریضن دس خودشون نی

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی