2777
2789

مجردم 20سالمه سه ماه پریود نشده بودم و رفتم دکتر دوتا آمپول پروژسترون زدم هفته پیش و امروز پریود شدم. قرص های که بهم داد 

سیپروتون کامپاند 

اسپیرونولاکتون 100

متفورمین 500 

روزی چندتا بخورم ازشون کسی می‌دونه؟

و اینکه الان پریود که شدم لازمه دوباره آمپول پروژسترون بزنم یا نه؟

چون چهارتا آمپول داده بود هفته پیش دوتاشو زدم گفت تا هفته دیگه اگه نشدی دوتا دیگه رو بزن

خونریزیم شدید نیست کمه خیلی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آمپول که لازم نیس دیگه چون پریود شدی 

متفورمین روزی یکی بعد ناهار 

سیپروترون روش بخون ببین از روز چندم پریود نوشته ؟

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

اره نوشته روش اسپیرونولاکتون هم می‌دونی عزیزم؟

اینو نمی‌دونم گلم تالا مصرف نکردم 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

هفته پیش رفتم پیششاینا رو قبلا هم گرفتم روزی یکی بود نمیدونم بازم همینطوره یا نه

اگه بیمه تامین اجتماعی هستی و با بیمه رفتی تو قسمت بیمه من سایت تامین اجتماعی سابقه پزشکیت با نسخه ات میاره اونجا نوشته مصرف باید چطوری باشه

من ۸ ساله تنبلی تخمدان دارم تجربه م از کنترل این بیماری :  اسپیرو و کامپاند موقتیه و خیلی روی اعصاب و بدن تاثیر میزاره و تا قطع کنی دوباره علائمش برمیگرده یکی دو دوره استفاده کن یکم که بهتر شد شرایطتت قطعش کن، 

تنها راه امن و با کمترین اسیب و ضرر به بدن خوردن روزی ۱ دونه متفورمین ۵۰۰ ، ۱ دونه مولتی ویتامین مینرال ، هفته ای یه ویتامین D ۵۰ هزار و کمتر استفاده کردن غذا های سرخ کردنی و شیرینیجاته ، ورزش و تحرک هم خیلی خیلی تاثیر داره مخصوصا پیاده روی تند و رقص و زومبا ، بیماریه که درمان قطعی نداره فقط باید با رژیم درست غذایی و تحرک و کاهش قند خون کنترلش کنی

دمنوش ۵ انگشت و رازیانه هم خوبه ولی زیاده روی نکن چون ممکنه کیست سینه بیاره

تو نمیدانی که من در زندگی خویش چه لحظاتی را پشت سر گذاشته ام پس مرا قضاوت نکن که اگر قضاوتم کنی من ۱۰ برابر قضاوتت میکنم ول کُنت هم نمیشم 😝😝😝😝

من ۸ ساله تنبلی تخمدان دارم تجربه م از کنترل این بیماری : اسپیرو و کامپاند موقتیه و خیلی روی اعصاب ...

مرسی عزیزم...ازدواج کردی شما؟ روی بچه دار شدن یا قند خون تاثیری نداره؟

مرسی عزیزم...ازدواج کردی شما؟ روی بچه دار شدن یا قند خون تاثیری نداره؟

نه مجردم ، چی تاثیر داره یا نداره؟ ۵ انگشت؟؟

تو نمیدانی که من در زندگی خویش چه لحظاتی را پشت سر گذاشته ام پس مرا قضاوت نکن که اگر قضاوتم کنی من ۱۰ برابر قضاوتت میکنم ول کُنت هم نمیشم 😝😝😝😝