2777
2789
عنوان

یه درس جالب امروز از نی نی سایت گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 57 پست

چرا فکر میکنی اموالو بدی به غریبه ثواب داره

ولی اگه بدی به بچه های خودت مشکلاتشون حل شه ثواب نداره؟

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

پیر که شدی تنها میشی هیچ کس نیست حالتو بپرسه اونوقت میفهمی چیکار کردی،،،دیگه هم فایده ای نداره

چرا فکر میکنین بچهاتون قرار حالتون بپرسن؟شاید خواستن مهاجرت کنن...شاید زودتر از ما راهی سفر اخرت شدن(دور از جون)شاید باهامون به مشکل خوردن اصلا نخواستن ما رو...برای پیری سرمایه جمع کنید نه بچه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پیر که شدی تنها میشی هیچ کس نیست حالتو بپرسه اونوقت میفهمی چیکار کردی،،،دیگه هم فایده ای نداره

بیا ۱۰۰۰۰نفر نشونت بدم بالای۳تا بچه دارن و تو پیری تنها موندن.بچه تهش میره سر زندگی خودش.حالا یا ازدواج یا مهاجرت.یا مستقل از خانواده خونه میگیره.

چرا فکر میکنی اموالو بدی به غریبه ثواب دارهولی اگه بدی به بچه های خودت مشکلاتشون حل شه ثواب نداره؟

میگه کلا نمی خوام بچه دار بشم

خدایا ان شاءالله مصلحتتو با حاجتم یکی کنی...

وقف اگه ثبت رسمی بشه هیییییچ کاری نمیشه باهاش کردهیچیرسما اگه چیزی فقط باشه رییس جمهور هم نمیتونه دخ ...

باشه... ما خونه مادربزرگمون رو وقف کردیم... فقط از دست ما خارج شد...افتاده یک گوشه...

میدونم که میگم!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

اتفاقا پیرایی که بچه دارن از همههههه تنها ترن ! یه سر به خانه سالمندان بزنی میبینی همه چندتا چندتا بچه دارن ! 

حداقل سالمندی که بچه نداره اونقدر توی جونیش تجربه کرده و سفر رفته ومهارت یادگرفته و زندگی کرده و دوست پیدا کرده که توی پیری حسرتی نداره و چشم انتظار کسی هم نیست بیاد نجاتش بده

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

چرا فکر میکنی اموالو بدی به غریبه ثواب دارهولی اگه بدی به بچه های خودت مشکلاتشون حل شه ثواب نداره؟

ثواب بیشتر عزیزم...من اگه یه شیرخواگاه بسازم چقدر ثواب بردم و تا چه مدت طولانی تا بیام برای دوتا بچه از خودم ارث بزارم؟

چون استارتر اصلا بچه نداره منم بودم همین کارو میکردم برای اموالش یعنی بره بچه دار بشه؟ اینکه حماقت محضه

میگه کلا نمی خوام بچه دار بشم

میدونم. منم دارم میگم ثواب کردن قرار نیست فقط مربوط به خوبی کردن به مردم و غریبه ها باشه

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

حالا خودمون چه خوشی تو این دنیا دیدیم که بچه بیاریم اونم بدبخت کنیم

حرف حق منم همیشه حرفم همینه من 40 سالمه میگم حالا این زندگیه که ماها اینجا داریم؟ که بخوایم یکی دیگه هم بیاد طعم همین زندگی رو بچشه؟