2777
2789
عنوان

ازدواج فامیلی نکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 34 پست
واقعا خواهر زادمو میبینم دلم میسوزه امیدوارم این نوع ازدواج کردن تموم بشه دورش

عزیزم اگه حالت خوبه و میتونی توضیح بدی بهم میگی ک خواهرت و شوهرش چ نسبت فامیلی داشتن و بچشونه مشکلش چیه؟

یه سوال دل آدم میفهمه طرف غریبه هست یا فامیل?

میگن دختر غریبه نگیرید چون نمیدونن توی چه خانواده ای بزرگ شده 

کلا ازدواج نکنیم تا درامان باشیم🤏🏾

جدید نبود ////قدیمی هستم🙂                                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه شهر هرته که ازدواج فامیلی کنی و بچه کج‌و کوله و مونگل گیرت بیاد ، اصلا بهداشت دیگه تو این روزگار بهت مجوز ازدواج‌نمیده دفتر خونه هم بدون نامه بهداشت حق عقد ندارنپوستشون رو‌میکنن، اگه جواب آزمایش های بهداشت مشکوک هم باشه مدام بعد ازدواج زنگ میزنم کنترل مبکنن که به وقتی بچه ای نباشه بدون نظر اونا

عزیزم اگه حالت خوبه و میتونی توضیح بدی بهم میگی ک خواهرت و شوهرش چ نسبت فامیلی داشتن و بچشونه مشکلش ...

خوبم عیزم پسر خالمه و اینکه بچشون پی کا یو داره انقد دلش میخواد گوشت بخوره همسن و سالاشون غذا میخورن این بهشون نگاه می‌کنه 

حرص نخوردم ولی خیلیا رو دیدم

من پسرخالم ازبچگی عاشقمه کل فامیلم میدونن، منم دوسش داشتم ولی بخاطرخیلی شرایط بایدمیگذشتم وگذشتم با اینکه اون خیلی گریه کردوخیلیم ناراحت شدم ولی خب گذشتم:) 🥲💔

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛

نه چک نمیشه اجباری نیست آزمایش ژنتیک

الکی😑😑

نه بابا چک میشه مگه میشه چک نشه پس اون آزمایشی که میگن بهم خوردنخوردواسه چیه واسه همینه دیگه

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛

الکی😑😑نه بابا چک میشه مگه میشه چک نشه پس اون آزمایشی که میگن بهم خوردنخوردواسه چیه واسه همینه دیگه

چک نمیشه  آزمایش قبل ازدواج تالاسمی و سیفلیس و اعتیاد رو بررسی میکنه

ایدز و هپاتیت و آزمایش ژنتیک اختیاری‌ان‌ هرکس دلش بخواد انجام بده انجام میده نخواد هم اجباری توش نیست

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

چرا گذشتی مگه ژنتون خراب بود

نه، بخاطرشرایط خانوادگی که مادرش که خالم بشه وعمه هاش که منونمیخاستن توی رونگفتن ولی پشت سرزیادگفتن وبخاطر شرایط صفرمالیش