2777
2789

آرایشگری حالا هر لاینی

میخوام جدی ی کاری رو شروع کنم اما موندمکدوم برا ی خانوم هم از لحاظ زمانی ک میزاری هم درآمد بهتره؟

لطفا راهنماییم کنید دوستای گلم🥰

آرایشگری

خیلی درآمدش بالاس اگه کارت بگیره

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

واقعا بگم که هر رشته و شغلی که دوست داری

اگه میتونی از هر کدوم یه تست بکن ببین کدومو دوست داری

نظرات دیگران خیلی نمیتونه کمکت کنه

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اریشگری از لحاظ درامد بگیره خیللی پولسازه

ولی تایم زیادی مطلبه

معلمی حقوقش بازم برای یه خانوم خوبه، تایمشم عااالی از هرلحاظی حساب کنی

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»
میشه دلیلش رو بگی؟

معلم برای خانم بهترین شغله تعطیلات زیادی داره فعالیت بدنی کمی داره حقوق اش برای یک خانم کاملا مناسبه(خودم کادر درمانی دقیقا مخالف این شغلم😮‍💨) 

مربی ورزش هم باز خوبه یک روز در میان میری اون چند ساعت حقوقش هم باز تا حدود زیادی به خودت بستگی داره که چقدر بخوای باز برای خانم شغل مناسب یه 

ولی آرایشگاه برای اینکه جا بیوفتی باید تایم خیلی زیادی بذاری پیج بزنی صبح تا شب بری تا جا بیوفتی جا هم بیوفتی معمولاً مشکل گردن درد شدید و پا درد و کمردرد دارن و مواد شیمیایی هم که باهاش در ارتباط هستند مناسب خانم نیست(یکی از اقوام نزدیک آرایشگاه داره بچه اش وقتی دنیا اومد نابینا بود دکتر بهش گفته بود به خاطر تماس با مواد شیمیایی که داشتی بود ارثش اصلا نداریم تو هیچ کدوم از اقوام دور و نزدیک)

اوهوم چه لاینی بهتره میکرو ابرو خوبه؟...معلمی خسته کننده نیس؟

رنگ

لاین میکاپ بهترن

بستگی داره عزیزم به خودت

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»