2777
2789
عنوان

همسرم بهم میگه برو سرکار

219 بازدید | 13 پست

من همسرم شغلش کناف هست و تمومه آموزش هارو دیده و یاد گرفته ما چون خونواده هامون هیچ کمکی بهمون نکردن تمومه لوازم خونمونو خودمون خریدیم یه پولیم داریم که دادیم رهن خونه و الان همسرم واسه ابزارش نیاز به پول داره و بهم میگه که برو سرکار تا بتونم ابزارمو بخرم چون حقوق خودش فقط اندازه اجاره خونه خرج خودمونه 

مشکلم اینه که من ادمیم که اجتماعی نیستم و بجز خونه نمیتونم جاییو تحمل کن چندماه پیش یجا رفتم سرکار دو روز بعد اومدم بیرون چون نمیتونم تحمل کنم دوست ندارم یه نفر بهم دستور بده خجالتیم

میشه بهم راهکار بدین به همسرم چی بگم که ازم ناراحت نشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو وظیفه ی تامین معاش خانواده با مرده

این حرفا برای ازدواج سنتیه یا کسی که خانواده پشتشه . وقتی یه دختر و پسر میدونن کسی پشتشون نیست و خودشون دو نفری باید با هم زندگیشون رو بسازن و بازم قبول میکنن ازدواج کنن با هم ، دیگه نمیشه از این حرفا زد 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
این حرفا برای ازدواج سنتیه یا کسی که خانواده پشتشه . وقتی یه دختر و پسر میدونن کسی پشتشون نیست و خود ...

عزیزم ازدواج به هر نوعی این وظیفه ی مرد ساقط نمیشه زنی هم اگر کمک خرجه لطفشه نه وظیفش

استاتر با محیط بیرون راحت نیست اضطراب اجتماعی داره کسی که عاشقشه چرا باید اذیتش کنه؟

عزیزم ازدواج به هر نوعی این وظیفه ی مرد ساقط نمیشه زنی هم اگر کمک خرجه لطفشه نه وظیفشاستاتر با محیط ...

خوب میتونه توی خونه یه کاری راه بندازه برای خودش . 

بله منم میدونم وظیفه زن نیست ولی وقتی دو نفر پا به پای هم میشن توی یه مسیر ، خیلی وقتا هم لازمه فداکاری کنن برای زندگیشون . چون اگه همسر ایشون بتونه لوازم کارش رو بخره ، طبیعتا درآمدش بیشتر میشه و زندگی خودشون دو تا بهتر میشه . یعنی کاری هست که نتیجش برای خانوادشون خوبه 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم