2777
2789

بچه ها من کلا عادت دارم نوشیدنی هارو تو همون بطری میخورم نه تو لیوان امشب داشتم انرژی زا میخوردم واسه همه لیوان آوردم بدم بهشون ولی واسه خودم نه تو بطریش میخواستم بخورم که دیدم این آقا سریع لیوان خودش که استفاده نکرده بود و داد و بهم گفت این مدل رفتار ها اصلا مناسب یک خانوم نیست مرد با زن فرق داره و این چرندیات😐منم هیچی نگفتم ولی کاش جوابشو میدادم.حرف بدی زده به نظرتون یا من حساس شدم

قوی تر از دیروز💙🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه خیلی رسمی بود،

خانواده های رسمی اینجوری زیاد دیدم،

یعنی احساس میکنی خاندان سلطنتی هستن😅

حتی صحبت کردن هم کتابی 

اگر در جایی انسان های کوچک سایه های بزرگ داشتند، یعنی خورشید انجا در حال غروب هست

توی جمع مختلط بود و بنظر شخصی من خیلی درست گفته بهت

شاید لحنشون درست نبوده

بزرگترکه بشی قشنگ متوجه حرفشون. میشی

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»
توی جمع مختلط بود و بنظر شخصی من خیلی درست گفته بهتشاید لحنشون درست نبودهبزرگترکه بشی قشنگ متوجه حرف ...

خدایا شکرت

کوروش بزرگ💙. عرب هرچه باشد مرا دشمن است  کج اندیش و بدخوی و اهریمن است  چو بخت عرب برعجم چیره گشت  همه روز ایرانیان تیره گشت