2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد سر یه چیز مسخره

255 بازدید | 27 پست

بچه ها من شوهرم یکم بد دل و شکاکه. من بیچاره به خدا قسم تا حالا پامو کج نذاشتم جز سر کار دوبار در هفته هیچ جا نمیرم. اینستاگرام و تلگرام رو مجبورم کرد پاک کنم. اصلا پیجم فیک بود حتی یه نفر هم فالو نکرده بودم بدون عکس میگفت چرا کسی درخواست فالو داده داد و بیداد میکنه. همه رو پاک کردم دست از سرم برداره. ما کارمون مشترکه محل کار و همکار مشترک داریم. دیروز یکی از همکارای قدیمی که همسن پدر من هست بازنشست شد همه همکارا خانم و آقا تو گروه ایتا تبریک گفتن. منم نوشتم اقای علیزاده عزیز موفق و پیروز باشید. میگه بیخود کردی برای مرد نوشتی عزیز اصلا به تو چه اون بازنشسته شده😑 گفت خاک بر سرت مرد میبینی دست و پات شل میشه😒😒😒 رفت تو اتاق درو کوبید.

این خیلی بیشتر از یه کم بد دل و شکاکه ها

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونید اصلا اوایل اینجوری نبود من و همسرم کمی اختلاف ظاهری داریم شناسنامه ای ۴ سال ولی چهره ای مثلا ۱۰ ۱۲ سال انگار ازم بزرگتره هی سر کار اینو گفتن اینم رو من حساس شد. یکمی هم اخلاقش سر کار تنده من آرومم دیگه زیادی. یه بار بحثشون شد گفتن حیف زنت به اون خانومی گیر تو افتاده. تمام اینا جرقه فکرای مریضش رو زد

اکثرا همینن منم سر هرچی باید بش توضیح بدم دم به دقیقه   دعوا 

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

اگر بچه نداری اصلا نیار

بخدا شوهرت درست نمیشه

روز به روز بدتر هم میشه

زود ببرش روانشناس

تکلیفت هم روشن کن باهاش

اینا کار به جای باریک برسه قول میدن درست میشه اما میزنن زیرش دوباره

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

اگر بچه نداری اصلا نیاربخدا شوهرت درست نمیشهروز به روز بدتر هم میشهزود ببرش روانشناستکلیفت هم روشن ک ...

من ۱۴ ساله ازدواج کردم پسرم ۷ سالشه یک ساله اینجوری شده. قبلا خیلی باحال و اوپن بود. اصلا اینطوری نبود. تقصیر همکارام شد 

می‌ترسه از دستت بده با رفتنت تهدیدش کن بگو دیگه نمی تونم با این رفتارت بسازم ( البته با چیزایی که از ...

ببین نمیاد مشاور و روانشناس بهیچ عنوان. میگه تو عشوه و لوندی داری من بدم میاد🙄🙄🙄 مشکل از تو. خودم رفتم مشاور گفت احساس کمبود نسبت بهت داره و حسادت میترسه کسی بهت احترام بذاره یا به کسی توجه کنی

منم همینجورم باور کن از دوست داشتن زیاده

بمیره با اون دوست داشتنش. حالم از خودم بهم میخوره. باورت نمیشه کارم رو ول کردم رفتم جای دیگه محل کارمون مشترک نباشه. داشت دیوونم میکرد

خیلی خسته ام از دستش. گربه نر از کنارم رد میشه این به من گیر میده. دلم میخواد بمیرم

بخدا تا سوپر مارکت نمیزاره برم یکی تو خیابون ی نگاه بم بندازه چنان بش زللل میزنه طرف جیش میکنه رو خودش 

شال از سرم بیفته دیگه قیامت شده 

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌