2777
2789
عنوان

با مادرم دعوام شده دیگه با هام نمیحرفه

| مشاهده متن کامل بحث + 1170 بازدید | 40 پست
حالا چ اشکال داره غرورت پیش مادرت بشکنه دوستم؟ چندوقت پیش یکی از دوستامم میگفت امکان نداره برم پیش ...

میدونی من ادم مغروری نبستم ولی غرورم رو حفظ میکنم اگر وقتی تقصیر من نیست عذر بخوام حرمتم شکسته میشه و هر دفعه اونا با اینکه اشتباه میکنن میخوان من عذر بخوام خوبی بیش از حد کار خوبی نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بد. تو ذهنم هیچوقت نمیتونم یه مادر بی مهر رو تصور کنم

ولی من همیشه میددم اونم از بچه گی  چطور میتونم ببوسمش وقتی اخرین باری که حتی بهم گفت دخترم رو یادم نمیاد همیشه همه میگن حق با مادره😏

منم توشرایطه توخیلی بودم تااینکه به مامانم گفتم ببین باهم بحثمون میشه دیگه زودتمومش کنیم وبعددرموردش حرف نزنیم گفتم ببین من اهله قهرکردن نیستم مامان..فقط چندساعت نمیخوام حرف بزنم بعدش بهت زنگ میزنم گیرنده وقهرمعنی نداره....اینوگفتم به مامانم که وقتی باهام قهرمیکنه به قوله شما غرورم اجازه بده زنگ بزنم بهش