2777
2789

مگه داریم مگه میشه؟

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره تا ۱

عقلشون کمه 

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
مدرسه نیس اداره ها هستن

مدرسه هم گفتن ۶ بیان تا ۹و نیم 

بعدظهری ها ۱۰ بیان تا یک ونیم 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

برای همین یکی دوماه هست یا کلا ؟؟؟

دوهفته بیشتر نمونده از مدرسه ها ولی خوب ۵ صبح بچه ابتدایی مگه میشه بیدار کرد حاضر بشه برا مدرسه 

واقعا ؟؟از مهرماه؟؟

نه همین دو هفته

دوهفته بیشتر نمونده از مدرسه ها ولی خوب ۵ صبح بچه ابتدایی مگه میشه بیدار کرد حاضر بشه برا مدرسه

کدوم شهرین. ابتدایی ک تموم شده فقط ششم ک اونا هم میرن امتحان میدن. کلا پیش ما از ششم به بالا فقط میرن امتحان میدن بر میگردن اونم یکی یا چند روز درمیون