2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه جالب !منم چند روز پیش خوردم دیدم چرا تلخه .ولی تا حالا نمردم.یعنی باید می مردم ؟

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به  رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و می‌خواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21

😅😅 خب خداروشکر خیالم راحت شد نمیمیرم

ولی همینطوری اگه می مردم ،زنم از دستم راحت می شدا  

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به  رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و می‌خواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21

ولی همینطوری اگه می مردم ،زنم از دستم راحت می شدا

ما زنا زیاد غر میزنیم سر شوهرامون ولی حاضر نیستیم یه تار مو مردمون با دنیا عوض کنم مطمئنم خانوم شما هم همینه

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...
ما زنا زیاد غر میزنیم سر شوهرامون ولی حاضر نیستیم یه تار مو مردمون با دنیا عوض کنم مطمئنم خانوم شما ...

اره خب توی دلتون چیزی نیست ،ما مردها بلد نیستیم با زنها چطور کنار بیاییم