2777
2789
عنوان

اصفهانی های عزیز میشه بیاین

215 بازدید | 22 پست

پسرم 2 سالشه میخام بیام اصفهان واسش خرید عید

کجاها باید برم؟  قیمت مهم نیس شیک باشن

هفته آینده میارن جنسای عیدو؟  یا صبر کنم

واسه خودم چی؟ مانتوی قشنگ و شیک 

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️

چن وقت پیش رفتم سیتی سنتر وااای عالیییی لباس بچه ها خیلی خوشگل بودن

مانتو برو انتقلاب تازگیا نرفتم البته خودم اواسط اسفند میرم سیتی سنتر

خدایا خودت بساز!  تو بسازی قشنگ تره😍😍
چن وقت پیش رفتم سیتی سنتر وااای عالیییی لباس بچه ها خیلی خوشگل بودن مانتو برو انتقلاب تازگیا نرفتم ...

کجاس سیتی سنتر عزیزم؟ 

پس بنظرت الان زوده بیایم؟  تو اسفند بیام؟ 

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم مجتمع پارک و پاساژ های ایفل و تخت جمشید و تو خیابان آتشگاه یه فروشگاه بزرگ لباس کودک هست که چیزای خوبی داره 

روزبه اسم پسرمه عزیزان دقت کنید روزبه97 یعنی متولد سال 97 خودم مامانشم دقت کنیددددد فقطططط😠😠😠😠😠😠

برای پسرت برو خیابون فلسطین که بورسه، برای خودتم والا نمیدونم، من اکثرا میرم شیخ صدوق و سعادت آباد،یکم از نظر و انقلاب گرونتره ولی معمولا یه چیزی که به دلم بشینه پیدا میکنم

دو سه تا مغازه نظر بودن مانتوهاشون بد نبود .... 

انقلابم رفتم جالب نبود . اینترنتی بخری انگار بهتره 

+ بگو بارون بیاد آروم میشم                      _ آروم باش بارون میشم                        

الان انقلاب آف پالتو و کاپشن برای خودت میتونی پیدا کتی

ولی برا عید برای خودت باید نظر

سیتی سنتر لباس بچه گانهاش بد نیی اما خیلی گرونه. یعتی نمیارزه بنطرم همگن انقلاب میتونی پیدا کنی

برای ازدواج خوب و خوشبختیم دعام میکنید؟ 

سیتی سنتر عالیه

همه چی عالیه کلا دست خالی بر نمیگردی:)

الانم اکثر فروشگاها آف دارن میتونی خیلی خوب خرید کنی

جاش هم میشه روبه روس سپاهانشهر 

5کیلومتری جنوب اصفهان تو جاده شیرازه 

به نظرم مجتمع پارک و پاساژ های ایفل و تخت جمشید و تو خیابان آتشگاه یه فروشگاه بزرگ لباس کودک هست که ...

خواهش می کنم 

روزبه اسم پسرمه عزیزان دقت کنید روزبه97 یعنی متولد سال 97 خودم مامانشم دقت کنیددددد فقطططط😠😠😠😠😠😠

من خودم مشهد رفته بودم خیلی مانتوهاشو ترجیح میدادم تا اصفهان . خیلی قشنگتر بودن و قیمتای مناسبتر

+ بگو بارون بیاد آروم میشم                      _ آروم باش بارون میشم