2777
2789

تا سن 22 کاری نکردید به دلیل شرایط خانواده یا چیز دیگه حالا سرتون به سنگ خورده و میخواید بشینید برای کنکور بخونید درستون هم همیشه عالی بوده و اگر قبول شید 23 سالتونه

با اینکه درسم عالی بوده ولی خب یکمم میترسم

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه میخوای کنکور بدی باید همچیو بپذیری 

منکه امسال ازادم قبول شم میرم 

نمیتونم این وضعیت مزخرف رو تحمل کنم

درخواست دوستی ندین❌️لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن ❌️❌️❌️❌️❌️❌️

طرف ۷۵ سالشه میره کنکور میده 

تو ۲۳ سالته تازه شک داری؟

بخون حداقل به دلت نمونه 

تلاش کردی و موفق شدی الهی شکر 

اگر هم نشد متوجه میشی استعدادت جای دیگه اس میری دنبالش 

بشین با برنامه بخون برو جلو کنکور ۴۰۵ انشاالله موفق میشی

در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲
اگه استعدادشو داری ریسک کن وگرنه نه

دارم ولی میترسم البته ترس برای شروع هرکاری طبیعیه ترسمم بخاطر اینه فقط یکسال فرصت دارم دیگه فرصت مجددی ندارم

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...
چرا میترسی؟الان شروع کن خوندن که بعداً حسرت نخوری عزیزم

ترس از نشدن با اینکه مطمعنم بخونم قبولم چون خیلی باهوشم

میخای تازه شروع کنی ب خوندن؟کنکور404؟یا 405

405

طرف ۷۵ سالشه میره کنکور میده تو ۲۳ سالته تازه شک داری؟بخون حداقل به دلت نمونه تلاش کردی و موفق شدی ا ...

ولی بنظرم واقعیت هارو باید پذیرفت 

باید ببینن که میتونن از پسش بر بیان یان

درخواست دوستی ندین❌️لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن ❌️❌️❌️❌️❌️❌️