تا سن 22 کاری نکردید به دلیل شرایط خانواده یا چیز دیگه حالا سرتون به سنگ خورده و میخواید بشینید برای کنکور بخونید درستون هم همیشه عالی بوده و اگر قبول شید 23 سالتونه
با اینکه درسم عالی بوده ولی خب یکمم میترسم
یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟ گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟ گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دارم ولی میترسم البته ترس برای شروع هرکاری طبیعیه ترسمم بخاطر اینه فقط یکسال فرصت دارم دیگه فرصت مجددی ندارم
یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟ گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟ گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...
چرا میترسی؟الان شروع کن خوندن که بعداً حسرت نخوری عزیزم
ترس از نشدن با اینکه مطمعنم بخونم قبولم چون خیلی باهوشم