2777
2789

یادمه چند سال پیش چند نماینده مجلس گفتن کشور ایران که کمبود اب دارد چرا باید هندوانه و برنج صادر کنه !

الان چند سالی هست که در نواحی غیر مرکزی ایران برنج کاشت میشه!!

متاسفانه کشاورزی ها و باغداری ها هم خیلیهاشون آبیاری به روش بارانی و صنعتی نیست و آب زیادی هدر میره!!

«« اگر جلوی صادرات محصولات کشاورزی گرفته بشه مشکل کمبود آب ایران به کلی برطرف میشه »»

سهم خانگی کوچک نیست سهم کشاورزی چند برابره

خوب چرا جلوی صادرات محصولات کشاورزی رو نمیگیرید که هم تورم و گرانی بازر اونها تو ایران بخوابه و هم مردم با کم آبی و فرونشست زمین مواجه نشن؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب چرا جلوی صادرات محصولات کشاورزی رو نمیگیرید که هم تورم و گرانی بازر اونها تو ایران بخوابه و هم م ...

عزیزم دلت خوشه بارون نیاد دیگه کشاورزی وجود نخواهد داشت که بخواد صادر بشه. بعدم نگران این موضوع نباش بیشتر کشاورزی مملکت سنتی هست

ازونور نه تنها جلو صادرات رو گرفتن بلکه دیگه برای تولید داخلی هم کشت و کار با مشکل مواجه شده

عزیزم دلت خوشه بارون نیاد دیگه کشاورزی وجود نخواهد داشت که بخواد صادر بشه. بعدم نگران این موضوع نباش ...

جلوی صادرات کشاورزی وباغبانی به هیچ وجه گرفته نشده سری به مرز مهران و غیره بزن تا تریلرهای انبوه تو صف خروج پر از محصولات کشاورزی رو ببینی

عزیزم دلت خوشه بارون نیاد دیگه کشاورزی وجود نخواهد داشت که بخواد صادر بشه. بعدم نگران این موضوع نباش ...

چرا آبیاری ها رو صنعتی نمی کنید تا جلوی هدر رفت آب گرفته بشه!؟

چرا سدها رو استاندارد نمی کنید تا جلوی میلیونها لیتر هدر رفت آب در روز پشت سدها گرفته بشه؟

جلوی صادرات کشاورزی وباغبانی به هیچ وجه گرفته نشده سری به مرز مهران و غیره بزن تا تریلرهای انبوه تو ...

فکر نمیکنم آخه به این مناطق نزدیکیم چند سال پیش واقعا زیاد بود صادرات الان چیزی نمیبینم

یه شهرک قارچ سراغ دارم چند سال پیش 

فکر نمیکنم آخه به این مناطق نزدیکیم چند سال پیش واقعا زیاد بود صادرات الان چیزی نمیبینمیه شهرک قارچ ...

یه شهرک قارچ سراغ دارم تو غرب کشور چند سال پیش همه سالنهاش فعال بود و قارچ صادر میکردن عراق الان یک نفرشون کشت نمی‌کرد گفتن چاهش خشک شده آب کمه و قطعی برق اذیت میکنه

فکر نمیکنم آخه به این مناطق نزدیکیم چند سال پیش واقعا زیاد بود صادرات الان چیزی نمیبینمیه شهرک قارچ ...

چرا من دیدم لازم به رفتن هم هم نیست سری به بازار تره بار بزنی و سراغ دلالهای صادرات رو بگیری متوجه میشی

یه شهرک قارچ سراغ دارم تو غرب کشور چند سال پیش همه سالنهاش فعال بود و قارچ صادر میکردن عراق الان یک ...

مدیریت خصوصا مدیریت بهره برداری از منابع و در این موضوع منابع ابی نباشه نتیجش خشکسالی میشه اونوقت نازک تر از گردن ما که نه استخر تو منزل داریم و نه سونا و جکوزی پیدا نمیکنید

مدیریت خصوصا مدیریت بهره برداری از منابع و در این موضوع منابع ابی نباشه نتیجش خشکسالی میشه اونوقت نا ...

بله وقتی اسراف بشه مدیریت نشه همین اتفاق میوفته

سالهای گذشته آنقدر بارون میومد که اگه وضعیت سدها درست بود به اندازه ده سال ذخیره آب داشتیم ولی نتیجه اون بارش چی میشد همش میشد سیل و خسارت