2777
2789
عنوان

دردهای قاعدگی

190 بازدید | 19 پست

سلام و خسته نباشید خدمت شما دوستای گل

من هر ماه با دردهای زیادی روبه رو میشم به حدی که همسرم هم خسته شده و میگه لازم نیست یاداوری کنی که درد داری اما من واقعا دل دردهای شدیدی به همراه تهوع دارم بارها دکتر هم رفتم اما چون منظم نیس دارو و مسکن خاصی نمی تونم مصرف کنم اکثر مسکن ها هم باعث ناباروری می شوند یه مدت شیاف مصرف کردم که باز هم عوارض بدی داشت واقعا دیگه نمی تونم تحمل کنم از روز اول تا اخرش درد دارم 

باروغن سیاهدونه ماساژ بده شکم و کمرتو .. 

براحالت تهوع هم لیمو ترش بخور ..

یا. کشک ..

دمنوش چایی دارچین هم عالیه .. 

به چپ بخاب زیرزانوی راستت بالشت بذارو دل و کمرت وگرم کن. .. 

آب هم نزن به خودت .. /:

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همیشه زیاد درد میکشیدم فقطم با شیاف اروم میشد همیشه استفاده میکردم..یا میرفتم اورژانس امپول میزدم..عوارض جیه من اون لحظه فقط میخاستم درد کم بشه

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       
منم همیشه زیاد درد میکشیدم فقطم با شیاف اروم میشد همیشه استفاده میکردم..یا میرفتم اورژانس امپول میزد ...

خب من چیکار کنم بواسیر گرفتم دکترم گفت دیگه نباید شیاف استفاده کنی

عزیزم یه هفته قبل از پریودیت حتی اگه منظم نیس تقریبی حساب کن اصلا غذاهای طبع سرد مصرف نکن . ولبنیات مصرف نکن 

و تو پریودی نوشیدنی های کافئین دار مصرف نکن 

به جاش دمنوش بابونه 

دمنوش دارچین 

دمنوش تخم شوید 

همه ی اینا همراه یه تیکه کوچولو نبات بخور .. هر روز یه فنجان از هر کدوم این دمنوش ها 

و کیسه آب گرم بخر و بذار رو دلت یه نیم ساعتی و بعد رو شکم بخواب و کیسه آب گرم رو بذار رو کمرت 

خوووب میشی ودردش آروم تر میشه

منم مثل شما بودم ولی با رعایت اینا همون روز اول دردم آروم میشه و حتی یه دونه قرص مصرف نمیکنم 

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖
باروغن سیاهدونه ماساژ بده شکم و کمرتو ..  براحالت تهوع هم لیمو ترش بخور .. یا. کشک .. دمنوش ...

یعنی چی آب نزن به خودت ؟؟؟

یعنی نشوره خودشو ؟؟؟ نمیشه که آدم خودشو نشست...خون خودش باعث عفونت میشه

خدایا شکرت❤️

ممنون ولی درد من خیلی شدیده ماساژ دادن اصلا تاثیری نداشت برام

من دوهفته درددارم ... 

ودردپری ایقد شدید وحالم بد ووخونریزی شدید دارم ک بدون سرم و... اوکی نمیشم ..

ولی باااینا خوب شدم .. 

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

در ضمن من کیسه آب گرم رو چند ساعت میذارم رو شکمم و کمرم .. .خیلی خوووب جواب میده

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖
خب من چیکار کنم بواسیر گرفتم دکترم گفت دیگه نباید شیاف استفاده کنی

فقط کیسه اب گرم

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪