2777
2789

وقتی فهمیدم خیلی ناراحت شدم

بنظرم اون بچه بزرگ بشه از اسمش خیلی خجالت میکشه

کاش یک اسم به روز تر انتخاب میکردن

آخه کی این دوره زمونه خدیجه میذاره

طفلی بچه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدیجه اسم فوق العاده ای هست اما برا نوزاد سال ۱۴۰۴  یا این دوره زمونه نه 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

واقعا بعضی ها به فکر احساس بچه تو آینده نیستن همین الان کم نیستن افرادی که دو اسمه هستن و به دنبال تغییر رسمی اسم چون اسم رسمیشون قدیمیه و مسخره میشه

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

این اسم معنا و مفهوم داره، یاداور شخصیت بزرگی برا مسلموناس، یاداور خانمی بشدت ثروتمند هس که تمام مالش رو در راه عشقش به پیامبر ما داد،

قدیمی و کهنه نمیشه، اسطوره های مذهبی وتاریخی همیشه عزیز و قشنگن