2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسکن ملی ک زمین میدادن؟ پس چرا بابای من بنده خدا دو سال ایناس اسم نوشته خبری نیس؟ توروخدا اگه میدونی ...

شهرشما دیگه جانداشته براساخت وساز زمین دادن ماخیلی وقته ثبتنام کردیم 

شهرشما دیگه جانداشته براساخت وساز زمین دادن ماخیلی وقته ثبتنام کردیم

من بابام خیلی ساله مستاجره بنده خدا دیگه خسته شده کاش بهش تعلق بگیره 😭شما کار خاصی انجام دادید؟ ب بابام گفتن باید پیامک بیاد ک اون سیم کارتش رو گوشی زنداداشمه قراره پیامک اومد اون خبر بده ک نداده

من بابام خیلی ساله مستاجره بنده خدا دیگه خسته شده کاش بهش تعلق بگیره 😭شما کار خاصی انجام دادید؟ ب ب ...

خواهرما خیلی وقته هی 40میلیون میریزیم نمیدونم چندبارریختیم مام مثل بقیه ثبتنام کردیم  پیامک اومد بریزید جامون هم خوب نیست یه جای دورازشهره 😔

خواهرما خیلی وقته هی 40میلیون میریزیم نمیدونم چندبارریختیم مام مثل بقیه ثبتنام کردیم پیامک اومد بری ...

بازم بهتر از هیچیه ما همون پیامکم نیومد بابام هرچی به زنداداشم میگه پیامک نیومد میگه نه صحبت یکی دو سال میشه

بازم بهتر از هیچیه ما همون پیامکم نیومد بابام هرچی به زنداداشم میگه پیامک نیومد میگه نه صحبت یکی دو ...

کاشکی میرفت ازاداره راه وشهرسازی شهرتون میپرسید. شماره خودتو میدادی