2777
2789
عنوان

کیافشار خون داشتن تو بارداری

56 بازدید | 15 پست

من هفته ۲۵ بارداری ام همیشه فشار ۹ تا ۱۰ بود اما الان ی هفته است ۱۳ روی ۹ تا ۱۴ میشه سردرد شدید میگیرم

یکی دوبارم چشمام ی جرقه های نور می دیدم

دوبار بیمارستان رفتنم ازمایش پروتئین منفی بود 

و برگشتم خونه دکتر هم تو بیمارستان دارو ننوشت نمی دونم برم مطب با این فشار نیاز به دارو هست یا ن

کسی همچین مشکلی داشته؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با فشار 14زایمان کردم البته من یه روز مونده بود 38هفتم کامل بشه

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

من با فشار 14زایمان کردم البته من یه روز مونده بود 38هفتم کامل بشه

مونده بود

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

دارو داد دکتر چند بود فشارت

منم تا ۱۶میرفت ولی اصلا علایم نداشتم نه سر درد نه چیزی ببین چربی هم اندازه نمک فشارو بالا می‌بره غذات رو آب پز کن بدون نمک یا کباب کن من صبح یه حبه سیر کوچک مثه قرص می‌خوردم  اگه هم سیر بزرگ بود تیکه تیکه کن مثه قرص بخورخیلی کم میکرد فشار رو خیلی کمکم کرد 

منم تا ۱۶میرفت ولی اصلا علایم نداشتم نه سر درد نه چیزی ببین چربی هم اندازه نمک فشارو بالا می‌بره غذا ...

من احساس خفگی هم می کنم هر چی انغوره ماست سیر می خورم اصلا نمیاد پایین نهایت بشه۱۳ رو ۸

من احساس خفگی هم می کنم هر چی انغوره ماست سیر می خورم اصلا نمیاد پایین نهایت بشه۱۳ رو ۸

شما سیر رو امتحان کن یه حبه رو چند تیکه کن همه تیکه ها رو تو یه تایم مثه قرص بخور اگرم زیاده فشارت شبم بخور خوب شدی برا خوشبختم دعا کن من هیچی جواب نداد جز سیر حتی قرصم‌زیاد تاثیر نداشت 

شما سیر رو امتحان کن یه حبه رو چند تیکه کن همه تیکه ها رو تو یه تایم مثه قرص بخور اگرم زیاده فشارت ش ...

انشالله عزیزم شما دعا کن سرموقع زایمان کنم

امتحان می کنم با این که می دونم معدم داغون میشه با سیر 

باید ناشتا بندازم سیر یا هر موقع میشه