2777
2789

اون جمع بندی‌اش رو برای امتحانات تموم کرده ، اما من با اینکه در طول سال میشه گفت خوب خوندم ، جمع بندی نکردم کامل ، چند تام مبحث هست که توی اونا جا موندم.

هفته دیگه دوشنبه امتحانا شروع میشن…

بنظرتون میتونم ازش جلو بزنم؟ گوشی و خواب و .. رو خیلی سعی میکنم کنترل کنم.

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طرحواره استحقاق داریی ؟ 

اینکه خودت رو تو شرایط سختی بزاریی به خودت فشار بیاری چون فلانی ازت جلو نزنه و بهترین باشی عالی ترین باشه اصلا رفتار نرمالی نیست ! 

موفق شو اما برای خودت تلاش کن اما برای یادگیری خودت 

واسه نمره و دیگران درس نخون 

یه نکته هم بهت بگم رقابت اگر باعث بشه انگیزه ات بیشتر بشه و استمرارتو راحت تر حفظ کنی عالیه و باعث پیشرفتت میشه اما اگر دلیلت این باشه که فقط به دیگران ثابت کنی تو بالاتری و این رقابت کردنت به خاطر حس کمبود درونی باشه اصلا واست خوب نیست

خیلی مهمه که دلیل این رقابت چی هست

من خودم رقابت خییییلی به پیشرفتم کمک کرده... یه جورایی انگیزه بیشتری داشتم و وقتی میدونستم جز من یکی دیگم داره تلاش میکنه باعث میشد کمتر الکی وقت تلف کنم و...

اما اگه دلیل رقابتت یه دلیل ناسالم باشه میتونه مضر باشه برات.

Intj- چنل تلگرامم: https://t.me/+Hdyz7uZp3CwxYTJk

طرحواره استحقاق داریی ؟ اینکه خودت رو تو شرایط سختی بزاریی به خودت فشار بیاری چون فلانی ازت جلو نزنه ...

نه ندارم این طرحواره رو.

اینجور ادمی نیستم ، به رقابت صرفا بعنوان سوخت نگاه میکنم.

با تنظیم خواب و کنترل گوشی و داشتن برنامه اصولی و پایبند بودن بهش و استمرارو فاصله گرفتن از حواشی

باور کن همه اینکارا رو میکنم

دارم تمام خودمو میذارم اما یه طوریه ته دلم

حس میکنم معجزه میخواد جلو زدن از رقیبایی که زودتر شروع کردن

یه نکته هم بهت بگم رقابت اگر باعث بشه انگیزه ات بیشتر بشه و استمرارتو راحت تر حفظ کنی عالیه و باعث پ ...

مرسی ازت ، خیلی بجا بود نکته‌ای که گفتی❤️

باور کن همه اینکارا رو میکنم دارم تمام خودمو میذارم اما یه طوریه ته دلمحس میکنم معجزه میخواد جلو زدن ...

طبیعیه. هنر همینه که با وجود تمام حسهای منفی ادامه بدی. وقتی اوضاع ناجور میشه و همه جا تاریکه بازم توی همون تاریکی ادامه بدی. وقتی ادامه میدی و باز تاریکی میبینی بازم ادامه بدی. انقدر ادامه بدی تا یهو خورشیدو ببینی...

Intj- چنل تلگرامم: https://t.me/+Hdyz7uZp3CwxYTJk

طبیعیه. هنر همینه که با وجود تمام حسهای منفی ادامه بدی. وقتی اوضاع ناجور میشه و همه جا تاریکه بازم ت ...

چقدر انگیزه داد بهم کامنتت😭

مرسییی ازت🩷