2777
2789
عنوان

بازم برق

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 55 پست

معلوم نیس این دولت  هدف اصلیش ازین قطعی برق چیه! بعضیا میگن بهانه جور کردن واسه قطعی  واس اینکه مردم عاصی و کلافه کنن و بریزونن تو خیابونا ! الله اعلم

یا اباصالح المهدی ادرکنی ...یا اباصالح المهدی اغثنی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من شنیدم تو خوزستان از گرما چندتا کولر همزمان روشن میکنن...

نه بخدا ما یه کولر استفاده میکنیم

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

من شنیدم تو خوزستان از گرما چندتا کولر همزمان روشن میکنن...

آره بخدا ولی بازم‌گرمه💔

در س‍‌ک‍‌وت م‍‌ا ف‍‌ری‍‌ادهاست........                           ‌‌                               زمان هیچگاه دردی را درمان نکرده ، این ما هستیم که به مرور به دردها عادت میکنیم👌💔                                                                            زنـבگے قشنگـہ اگـہ باتو باشه. مرگ قشنگـہ اگـہ براي توباشه. בلتنگي قشنگـہ اگـہ بـہ خاطرتوباشه. من قشنگم اگـہ باتوباشم. اماتوهرجور باشے قشنگے ـבورت‌ بگرـבم:)❤️️                                                         طُ∞یه‌حـسِ‌عَمیقی‌تو‌قلـــبِ‌مَـن🫀🫂

بچه ها

تعرفه ی قبض شما هم بالا رفته؟

قبض واحد ما این ماه خیلی بالا اومده،هم برق هم گاز

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
نه بخدا ما یه کولر استفاده میکنیم

ما خونمون بزرگه یه کولر جواب نمیده

در س‍‌ک‍‌وت م‍‌ا ف‍‌ری‍‌ادهاست........                           ‌‌                               زمان هیچگاه دردی را درمان نکرده ، این ما هستیم که به مرور به دردها عادت میکنیم👌💔                                                                            زنـבگے قشنگـہ اگـہ باتو باشه. مرگ قشنگـہ اگـہ براي توباشه. בلتنگي قشنگـہ اگـہ بـہ خاطرتوباشه. من قشنگم اگـہ باتوباشم. اماتوهرجور باشے قشنگے ـבورت‌ بگرـבم:)❤️️                                                         طُ∞یه‌حـسِ‌عَمیقی‌تو‌قلـــبِ‌مَـن🫀🫂

معلوم نیس این دولت هدف اصلیش ازین قطعی برق چیه! بعضیا میگن بهانه جور کردن واسه قطعی واس اینکه مردم ...

نه خوب امسال اب پشت سدها کمه ولی از یه طرف به عراق برق میدن از یه طرفم میتونند نیروگاه حرارتی بسازند ولی نمیسازند اینجا همیطور گازهای مهار نشده تو هوا میسوزه

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

من انقدر کم مصرفم قبض برقمونو خود دولت پرداخت میکنه فقط پیام تشکر میفرسته بخاطر رعایت الگو مصرف😆

خب ماهم چیزی نداریم آخه،

مثلا گاز،چی مصرف میشه،یه ذره غذا میپزیم یه ذره آبگرمکن،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
حق داری مرگ بر سرطان اصلاحات که از مملکت داری فقط بی عرضه گیشو بلده

یعنی متاسفم برای اون ۱۶ میلیون نفری که رفتن رأی دادن به پزشکیان 

میدونی چرا متاسفم؟

چون اینا که میدونستن هرکی بیاد این شرایط درست نمیشه و بدتر میشه 

چرا رفتن برای چی رفتن 

مینشستن تو خونه هاشون که حداقل صدای اعتراضشون بیاد نه اینکه اون موقع با درصد مشارکتشون پز بدین و بعداً پاچشون رو بگیرن یه عده 

باید میزاشتن همون جلیلی در بیاد که ببینیم یه عده چطور صداشون خفه میشه تو روده هاشون 

یادمه رئیسی اومد این همه گرونی داشتیم همه چی گرون و گرون تر شد بعد یه عده میگفتن طبق آمار جهانی تورم کاهش پیدا کرده یکی نیست بگه فلان فلان شده کاهش تورم بابد تو سفره من باشه نه تو آمار جهانی ( آماری که تو نرم افزار ایتا صادر میشه و اسمش جهانیه😄)

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

خب ماهم چیزی نداریم آخه،مثلا گاز،چی مصرف میشه،یه ذره غذا میپزیم یه ذره آبگرمکن،

الان ما برق داریم اما تنها برقی ک تو خونه‌امون داره مصرف میشه یخچال

تمام لامپا خاموش

تلویزیون خاموش

کولر خاموش

فک کنم اخرش مدال افتخار بگیرم😂

بی برقی تو تابستون خوزستان ینی فاجعه

ما مشهدیم‌...مشهد هم جهنمه بخدا

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..