2777
2789
عنوان

بازم برق

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 55 پست

این چه منطق عجیبیه شماها دارین...یعنی که چی فلان جا برق بره...فلان جا گرمه نره...

مگه اون زمان که به خاطر کمبود گاز...برق و گاز مناطق سردسیر قطع میشد کسی پیشنهاد میداد که ما مناطق فلان نه گاز میخوایم و نه برق...

عوض مطالبه قطع نشدن برق همه مناطق ایران...به مرگ گرفتین که به تب راضی بشین!!!!؟؟؟؟

😐.فیزیک اتمی خوندم.متاهلم‌ اما یه زن مستقل.بچه نمیخوام چون ژن خوبی ندارم و نه دنیا چیز خوبیه.برای همه آچار فرانسه ام.اما برای خودم آچار آلن هم نیستم.وسواس فکری و کمال گرایی نمیزاره مثل بقیه بی خیال زندگی کنم.جسمی بیمارم و آلرژی هم که از بدو تولد گریبان‌ گیرمه.مسلمونم اما نه مدل مقلّد.آدم عقل خیلی بر احساس غلبه کنی هستم.هدفم:آرامش.

کاش شبا برق بره برای ما به بار ساعت نه تا یازده میره،یه بار پنج تا هفت،یه بارم هفت تا نه،هفت تا نه خوبه همه کارمون رو کردیم ،اینحا هنوز هوا آنقدر گرم نیست که وسایل سرمایشی روشن کنیم،میخوام برم چراغ نفتی بگیرم وقتی برق می‌ره روشن کنم با چراغ گوشی و چراقوه و اینا نمیشه تابستون رو گذروند تابستون بدی فک کنم باشه

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلوم نیس این دولت هدف اصلیش ازین قطعی برق چیه! بعضیا میگن بهانه جور کردن واسه قطعی واس اینکه مردم ...

ک برا خودشون دردسر درست کن مگه خلن؟

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

بچه هاتعرفه ی قبض شما هم بالا رفته؟قبض واحد ما این ماه خیلی بالا اومده،هم برق هم گاز

از ما قبلا ۲۵,هزار بود الان شد پنجاه هزار تومان هنوز کولر روشن نکردیم ،ما خیلی کم مصرفیم فک کنم

از ما قبلا ۲۵,هزار بود الان شد پنجاه هزار تومان هنوز کولر روشن نکردیم ،ما خیلی کم مصرفیم فک کنم

ما هم کم مصرفیم ،برق اومده دویست تومن،گاز شده ۹۰ ت،

قبلا برق نهایت پنجاه تومن میومد،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
ما هم کم مصرفیم ،برق اومده دویست تومن،گاز شده ۹۰ ت،قبلا برق نهایت پنجاه تومن میومد،

فک کنم سری آخر از همه زیاد اومد ساختمون ما هم همه میگفتن که قبضشون دوبرابر شده

یعنی متاسفم برای اون ۱۶ میلیون نفری که رفتن رأی دادن به پزشکیان میدونی چرا متاسفم؟چون اینا که میدونس ...

تو دوران رئیسی کی این همه فامیل بازی  بود کی زمستون و تابستون قطعی برق داشتیم کی قیمتها لحظه ای افزایش پیدا میکرد من هم برای اون ۱۶ میلیون متاسفم هم تو و امثال تو 

خدایا در آرزوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن
تو دوران رئیسی کی این همه فامیل بازی بود کی زمستون و تابستون قطعی برق داشتیم کی قیمتها لحظه ای افزا ...

اصلاً چیزی گرون نشد اصلاً یجوری حرف می‌زنید که انگار فقط خودتون تو این مملکت بودین والا ما هم بودیم گرونی فراوان و لحظه ای هم دیدیم حالا چطور شده که به شما فشار نیومده و حس نکردین الله اعلم😂

به چپم که متاسفی 

تو و امثال تو تا وقتی به خواسته خودتون میرسین صداتون خفه میشه موقع رای گیری میشه میفتین دنبال همه که تو رو خدا بیاین رای بدین مشارکت کنین بعدش دو روز با رای اونا پز میدین اگر خواسته خودتون شد میرین رو دور انکار مشکلات اگر نشد پاچه همین مردم رو میگیرین و مثل بلبل چه چه میزنین 

دیگه ما عادت کردیم چیز خاصی نیست که 

یجوری هم منت قطع نشدن برق رو میزارین که انگار لطف در حقمون میکنن با قطع نکردن برق وظیفشونه جونشونم در بیاد انجامش بدن 

حالا بماند که همون موقع هم برق شهرک های صنعتی قطع میشد 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

اصلاً چیزی گرون نشد اصلاً یجوری حرف می‌زنید که انگار فقط خودتون تو این مملکت بودین والا ما هم بودیم ...

خدایا آن را گه شعور ندادی چه دادی 

خدایا در آرزوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن
خدایا آن را گه شعور ندادی چه دادی

تموم شد؟

خیلی تاثیرگذار بود 

درم پشت سرت ببند باد نیاد 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐