2777
2789
عنوان

بچه داشتن

183 بازدید | 21 پست

دوستان من سه ساله ازدواج کردم و اصلا نه اقدام کردم نه خواستم بچه دار شیم و میخوام دوسال دیگم صبر کنم چون اصلا شرایطشو نداریم منو همسرم کیا مثل منن ۵ سال گذشته بچه دار شدن ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بعد ۵ سال 

دروود بر شما🌹🌹 معنی کاربریم یعنی آرام و آرام بخش       از سال ۹۹ کاربری داشتم تا الان دو بار لغو کاربری شدم 😉     باورد دارم سال آینده به هدفم رسیدم ،، با قدرت ✌️💪💪

من بعداز ۶سال دوهفته دیگه پسرم به دنیا میاد 😍

ما هم صبر کردیم تا شرایط مهیا بشه و زمانی بچه بیاریم که اوضاع مالی تقریبا اوکی بشه .

وضعیت مالی خیییییییلی مهمه برای بچه دار شدن .

مگه مسابقه هست که عقب بمونه و زودتر بیاره

بابا چتونه میپرین به ادم قرصاتوندنخوردین منظورم اینه خوب نیس دیر اوردن انقد نازایی زیاد شده با کوچک ترین چیز حالاا عرچی خودتون میدونین

کاربر دست دونفره..🧚🏻‍♀️متاهل.✨مجرد.دوتا دوست خوب🤍🤍👭🏻⭐

من بعداز ۶سال دوهفته دیگه پسرم به دنیا میاد 😍ما هم صبر کردیم تا شرایط مهیا بشه و زمانی بچه بیاریم ک ...

عزیزم خدا حفظش کنه پسرتو آره واقعا منم مالی میگم وگرنه حرف هیچ کسی تو فامیل اینا مهم نیس

به کسی که دوتا بچه داره تو سن کم نگو😂😂بابا انقد بارداری ها سخت شده هرچ زود تر ادم بیاره بهتره

آره سخت شدنشو که آره ولی خب شرایط اوکی نشه چی میترسم اذیت شیم

من ۲۳ همسرم ۲۶

وضعیت مالی  و وضعیت اخلاقی با شوهرت چجوریه ؟؟

من ۷ سال نیاوردم چون میخواستم خونم بزرگ بشه قبلا یک خوابه بود الان دو خواب شده ، ولی با شوهرم خیلی جر و بحث داشتیم چون شوهرم اخلاقاش عین بچه هاست و دائم گیر میده چرا اینو گفتی منظورت چی بود چرا مادرت اینو گفت و ....

البته بعد کلی دعوا الان یه کم بهتر شده . ولی دعواهای زیاد باعث شده علاقم بهش کم بشه.  اصلا دوست ندارم ازش بچه داشته باشم چون بهش علاقه ای ندارم ولی از طرفی میگم آخرش تنها میمونم .....