2777
2789

سلام

درباره انتخاب رشته فرهنگیان سوال دارم 

همینطور ک میدونید تربیت بدنی و هنر ازمون عملی دارن ؛ میخواستم ببینم اولویت انتخاب رشته بزارمشون یا نه چون هنوز ازمون عملی ندادیم و ترازش حساب نشده 

ممنون میشم دانشجومعلمای عزیز هنر و مخصوصا تربیت بدنی راهنمایی کنن اولویتاشونو چی گذاشتن❤️🙏🏼

(رشتم ریاضیه کنکور هنر و فرهنگیان دوتاشونم دادم)

ازمون عملی تربیت بدنی که تیرماهفکرکنم هنر هم همون موقعه س هم ثبت نامش هم ازمونشاگه ازمون هاشون رو ند ...

این هفته انتخاب رشته فرهنگیانه ازمون عملیشون همون تیره هنوز وقتش نیومده ثبت نام کنم ، الان چیکار کنم برا انتخاب رشته؟🥲 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این هفته انتخاب رشته فرهنگیانه ازمون عملیشون همون تیره هنوز وقتش نیومده ثبت نام کنم ، الان چیکار کنم ...

خوب اگه میخوای بری ازمون عملیش رو و دوسش داری بزن

کدوم شهری

و چه رشته ای

اخه بعضی شهرها برای مثلا رشته ریاضی اصلا تربیت بدنی نداره

خوب اگه میخوای بری ازمون عملیش رو و دوسش داری بزنکدوم شهریو چه رشته ایاخه بعضی شهرها برای مثلا رشته ...

ممنون از راهنماییت 

تربیت بدنی از رشته ریاضی میگیره شهرمون