2777
2789

من ۲۰ سالمه متاهلم ولی فقط عقدیم 

الان دانشجو دانشگاه ملی ام رشته مترجمی عربی 

استادم که خیلیییی داناست منو شوهرم رفتیم پیشش بهم گفت رشتتو کنار بزار چون چیزی توش در نمیاد 

ترم دومم ام میخوام انصراف بدم بشینم دوباره درسمو بخونم 

شوهرم دانشجو فرهنگیان رشته مشاوره اس 

منم دوس دارم باز دوباره کنکور بدم و رشته بهتری قبول شم حداقل دانشگاه فرهنگیان یا مشاوره ملی 

به نظرتون چیکار کنم انصراف بدم یا نه؟

اینم بگم ما خونمون روستاس و خونمون فقط یه اتاق داره که شرایط درس خوندن سخته 

خوابگاه هم که هستم وقتی انصراف بدم دیگه خوابگاه مال دانشگاه بهم تعلق نمیگیره 

اگه بخوام خوابگاه خودگردان بگیرم هزینش خیلی بالا میره 

به نظر شما چیکار کنم🥲

نمیشه تغییر رشته بدی بدون انصراف؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن داداش منم مترجمی میخونه...انشالله معلم میشید چرا اینقد ناامیدی

اخه نه استخدامی داره نه کار خوبی ازش در میاد 

استادم که ۳۵ سال تجربه داره گفت من دانشجو داشتم الانم ۹۹ درصدشون بیکارن کار براشون نیست

متاسفانه بچه های با استعداد به خاطر شرایط زندگی نمی تونن اونطوری که باید پیش برن .ولی معلومه با توجه به شرایط زندگییت استعدادت خوبه بشین تلاش کن رشته خوب قبول می شی

اخه من مشاوره هم زدم که نیاوردم یعنی دیگه نمیارم با این رتبه

برو اموزش دانشگاه شرایط تغییر رشته رو بپرس

درستم بخون که این ترم معدلت بالا بشه 

رشتت رو تغییر بدی خیلی راحت تره تا دوباره کنکور بده

...