2777
2789

شما از کجا یاد گرفتید

من بلد نیستم 

میشه برام دعا کنین به خواسته ام برسم ، تا الان رسیدن بهش برام خیلی هزینه روحی و مالی داشته، واقعا نیاز دارم دعام کنی اگر کردی بگو منم برات صلوات بفرستم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا لازمه که با عشوه و ناز حرف بزنی

ما هر کی دور برمون با عشوه و ناز حرف زده مسخره کردن بعد مدتی هم گذاشته کنار

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

خودت باش همین

این جوابی نبود که میخواستم عزیزم

نمیخوام خودم تغییر بدم 

میخوام طرز صحبتم رو بهتر کنم تغییر مثبت 

میشه برام دعا کنین به خواسته ام برسم ، تا الان رسیدن بهش برام خیلی هزینه روحی و مالی داشته، واقعا نیاز دارم دعام کنی اگر کردی بگو منم برات صلوات بفرستم
اوف

یعنی چی 

چرا وقتی چیزی نمیدونین مسخره میکنین یا میگین خودت باش 

هنوز بلد نیستین جواب سوال رو اگه بلدین بدین وگرنه نظر دیگه ندین 

حالا لازمه که با عشوه و ناز حرف بزنیما هر کی دور برمون با عشوه و ناز حرف زده مسخره کردن بعد مدتی هم ...

عزیزم من فقط توقع داشتم اگه میدونین جواب بدین نه اینکه بگین خوبه یان

این جوابی نبود که میخواستم عزیزمنمیخوام خودم تغییر بدم میخوام طرز صحبتم رو بهتر کنم تغییر مثبت

اها مخوای حرف زدنت اروم تر و اینا باشه ؟

پس من اشتباه متوجه شدم معذرت 

خووووودتتت باش دختر جان

عزیزم این چه جوابیه 

خخب ما هیچ کدوم ادا دررنمیاریم

ادا نیست عزیزم 

طرز بیان خیلی مهمه 

طرز صحبت کردن رو بهتر کنی چه ربطی به ادا داره 

ادا نیست عزیزم طرز بیان خیلی مهمه طرز صحبت کردن رو بهتر کنی چه ربطی به ادا داره

ممگ چ جوری حرف میزنی؟ 

همیشه میخای ادا در بیاری برا طرفت

برام حاجت روا شدنم یه صلوات بده🍀💚