2777
2789
عنوان

پولیپ و فیبروم

37 بازدید | 1 پست

این تجربه بمونه یادگاری چون بسیااااااااررررر زیاد بابت پولیپ رحم اذیت شدم و بسیاااار هزینه کردم و ویزیت های چند صد هزار تومنی پرداخت کردم و ناز و ادای پزشک هارو دیدم ! و وقتی ناامید شدم رفتم سراغ شبکه های اجتماعی و اونجاهم توسط یک سری بی سواد به اسم طب سنتی یا ازم پول گرفته شد یا آسیب روحی روانی بهم وارد شد ....

عزیزانی که مشکلات رحم دارید اگه می خواید بدون دردسر و در کمال آرامش و بدون جراحی مشکلات تون حل بشه فقط و فقط برید مطب دکتر روازاده در تهران و از درمان های ایشون و شاگردهاشون استفاده کنید طبی که ایشون داره درست ترین شیوه ی درمانه چون روی تمام بیماری ها کار کارشناسی کردن و داروهاشون دقیقه مثل من اشتباه نکنید خودتون بازیچه ی هرکسی قرار ندید من اگه میدونستم یکسال زجر نمی کشیدم و افسردگی نمی گرفتم . مطمئن باشید اگه دستورهایی که میدن اجرا کنید و داروهاشون استفاده کنید ان شاالله حتما خوب میشید . 

آدرس مطب : تهران خیابان جمهوری چهارراه شهید یاسری روبروی بانک ملت پلاک ۱۲۲۹ تلفن ۶۶۴۲۵۴۸۳

قصدم تبلیغ برای احدی نیست فقط و فقط این تجربه رو نوشتم اینجا که ثبت بشه هرکسی خوند از سردرگمی و دلشوره و اضطراب این بیماری نجات پیدا کنه چون خودم خیلییییییییی اذیت شدم ......... بعضی ها به بیمار به چشم کیسه ی پول نگاه میکنن