2777
2789

همسرم مرد کاملیه

کاربه خانواده دوسته همه مایحتاج زندگی رو فراهم کرده ولی بعضی وقتا ی کارایی میکنه ی حرفایی میزنه دلمو میشکنه معذرت خواهی هم بلد نیست

از زندگی سرد شدم 

چون ازدواجمون سنتی بود از اول حسی نداشتیم دیگه با این کاراش ک اصلا بهش علاقه ندارم

مگه میشه ادم بدون عشق خوشبخت شد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره برعکسشو نگاه کن اگر عشق باشه و هیچی نداشته باشی هم در اون صورت سرد میشی بعد ی مدت عشق رو خودت ای ...

بله درسته اوضاع زندگی من بد بد نیست فقط توش جای احساس خالیه نمیدونم میتونم همسرمو دوست داشته باشم یا ن تا میام بهش وابسته بشم ی چیزی از خودش نشون میده کلا سرد میشم

بله درسته اوضاع زندگی من بد بد نیست فقط توش جای احساس خالیه نمیدونم میتونم همسرمو دوست داشته باشم یا ...

ببین مردا مثل بچه میمونن همسر منم مثل برا توئه اما من با صحبت کردن باهاش حل میکنم صحبت کن با ارامش بزار ازت محبت ببینه میاد سمتت مطمئنن

ببین مردا مثل بچه میمونن همسر منم مثل برا توئه اما من با صحبت کردن باهاش حل میکنم صحبت کن با ارامش ب ...

صحبت میکنیم ولی فرمانبرش فقط خودش نیست مادرشه خودش علنن میگفت مادرم همه چیزمه من چیکار کنم

صحبت میکنیم ولی فرمانبرش فقط خودش نیست مادرشه خودش علنن میگفت مادرم همه چیزمه من چیکار کنم

درست میشه مدارا کن تو دیگه ازدداج کردی تموم شده فقط سیاست ب خرج بده آروم رفتار کن