2777
2789

خواهرم فروش آنلاین ادویه جات و عطاری داره.کاراش تمیزو مورد اعتماد هست.شهردیگه هست میاد شهر خودمون خرید میکنه میفروشه.من میتونم همون قیمت بگیرم یا شاید ارزونتر..ولی میگه دست نگه دارید من براتون بیارم.شوهرم میگه ولش کن خودم میگیرم..تا میدونه خرید کردیم عصبی و ناراحت میشه.خب من برای ی زردچوبه چ روز بشینم تا بیاد.دلم میخاد تا خواستم تو دستم باشه.چون عادت دارم وقتی تموم شد میگیرم یا تهش میمونه.همش اصرار داره از اون بخریم.من خودم انلاین شاپ لوازم برقی داشتم ی اسیاب خواست بگیره چند جا اینترنتی قیمت گرفت.خیلی ناراحت شدم با اینکه میدونستم من ارزانترین حالت ممکن بهش فروختم.جای من بودید چیکار میکردین؟من اونکارش از دلم بیرون نمیره تو فکر کن .حالا انتظار داره مدام از خودش بگیریم

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خودم می‌خریدم...هروقت پرسید بگو داریم بعد خودت برو بخر

من اکثرا همه چی دارم دیر ب دیر تموم میشه مهمونم ندارم ک زیاذ استفاده بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

یکی از اقوام درجه یک ماهم عطاری داره و شهر دیگه ست ما هر وقت بریم هر چیزی ک لازم باشه میگیریم اما اگ ...

من شوهرم خیلی ب عطر غذا حساسه.تا ی چیزی بو یا طعمی بده میندازه گردن خواهرم ک ادویش بدرد نخورد..ی بار گرفتم نق زد گفتم ادویه جای دیگه میگیرم ب خواهرم گفتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

چ اشکالی داره خیر برسونی ب خواهرت حالا یکم زردچوبه بخر لنگ نمونی بعد مقدار زیاد از خواهرت بگیر

من دویست گرم گرفتم فوقش تا یکماه میره دیگه..اونم همین میگه کم بگیر از من بگیر..ی جورای بعد اون رفتاری ک موقع خرید ازش دیدم دلم شکست.رفته همه سایت زیرو رو میکنه نه معلومه کجا دیده پیش کی دیده برای کی بوده؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

من دویست گرم گرفتم فوقش تا یکماه میره دیگه..اونم همین میگه کم بگیر از من بگیر..ی جورای بعد اون رفتار ...

خب بهش بگو

بگو شوهرم حساسه بعدا چیزی ش میخداد طعنه بزنه 

بکو خودت چطور فلان وسیله رو ازم نخریدی

خب بهش بگوبگو شوهرم حساسه بعدا چیزی ش میخداد طعنه بزنه بکو خودت چطور فلان وسیله رو ازم نخریدی

همینم گفتم ی کم غر زد بابا ی ذره ادویه ارزش نق نداره و اون حسود هست دلش نمیخاد از من بخری و..

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

بگو بهرحال هر چی ک هست ارزش نداره زندگیمو خراب کنم ب خاطر چهار تا ادویه

باز اینجا بود داشت میوردم خوب بود.یکساعت راه بخای برای ی ذره ادویه یا چیزهای دیگه بکوبی بیای.شوهر بیچارش بخاطر دو قلم جنس میفرسته ک براش بیاره اینجا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...