نهال_هستم مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 22236 عنوان طلا آب شده یعنی چی خانوما تو رو خدا بهم بگید 168 بازدید | 9 پست مثلا یکی برا بی ارزش نشدن پولش میگه طلا آب شده خریدم یعنی چی؟صندوق طلا یعنی چی؟منظورم بورس نیست چون اعتماد ندارممثلا صندوق معتبر دولتی چیا هستنماهیانه سود هم میدن ؟ چقدر سود میدن ؟مثلا اگه پونصد میلیون بزاری چقدر سودشه؟ 1404/02/22 | 11:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نادیکرد عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 8940 من بابام طلاوجواهرفروشی داره،میخوای ازش بپرسم مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍
لیلیخانم عضویت: 1401/02/07 تعداد پست: 22089 گوگل فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
sarab22 عضویت: 1403/09/09 تعداد پست: 2077 من بابام طلاوجواهرفروشی داره،میخوای ازش بپرسم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂الان پز زیر پوستی بود
مامان_اسماعیل عضویت: 1398/04/03 تعداد پست: 33612 طلای اب شده فقط یک فاکتوره که دستت میدن که بایدازادم مطمئنش بخری درکل بنظرم دستت به هیج جا بسته نیست
قبرممم عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 11376 طلای آب شده رو بعضیطلا فروشی ها دارن از هر جا نمیشه خرید چون عیارش پایینه
نادیکرد عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 8940 🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂الان پز زیر پوستی بود حتماخودت اینجوری راجع بقیه ام اینجورفکرمیکنی مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍
نهال_هستم مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 22236 من بابام طلاوجواهرفروشی داره،میخوای ازش بپرسم اره عزیزم❤️
m7m8 عضویت: 1404/02/18 تعداد پست: 50 من بابام طلاوجواهرفروشی داره،میخوای ازش بپرسم بپرس به ما هم بگو منم خیلی اطلاعات ندارم ولی یادمه از یکی شنیدم طلا شکسته یا دست دوم کم اجرت بخری خیلی خوبه سودش ۳٪ ۴٪
نادیکرد عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 8940 بپرس به ما هم بگو منم خیلی اطلاعات ندارم ولی یادمه از یکی شنیدم طلا شکسته یا دست دوم کم اجرت بخری خی ... گفت سودش خیلی خوبه بله همون پنج درصد مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍