2777
2789
عنوان

یه تعبیر قشنگ از آدم های خسیس 🙂

269 بازدید | 14 پست

امروز یه دوستی یه حرف فوق العاده ای زد بهم . خودش آدم خیلی پولداریه یه جوری پولدار ک نمیتونم توصیف کنم براتون.  ۱۶۴ میلیارد تومن خرج کرده دو تا گلخونه ۵ هکتاری ساخته . توت فرنگی و میوه های گلخونه ای کاشتن و فقط صادرات میکنه امارات.  یعنی درامد مافوق تصور ما . خیلی آدم دست به خیریه . ازش کمک خواستم واسه مشکل شوهرم . یه حرفایی زدیم باهم 

بهش گفتم خوش به حال شما ک هم پول داری هم دل خرج کردنش رو داری . گفت هر کی ک خسیسه یعنی بزرگی خدارو قبول نداره . 

الان اوضاع اقتصادی خرابه منظورم به آدمایی نیست که با حقوق کارمندی یا درامد های پایین مجبورن زندگیشون رو بچرخونن منظورم آدماییه ک پولدارن اما خرج نمیکنن . 

میگفت وقتی من الان این نون رو نصف میکنم و نصفش رو واسه فردا نگه میدارم و نصفش رو امروز میخورم یعنی دارم ته دلم به خدا میگم ک خدایا این یه دونه نون ک امروز واسه من فرستادی روزی من بود ، دیگه فردا نمیتونی بفرستی . پس بذار نصفش رو ذخیره کنم واسه فردا . با این کارت داری میگی بزرگی خدارو قبول نداری . 

🖤

کلی کارگز و راننده و خانم ها تو بخش بسته بندی برای این آقا کار میکنن . می‌گفت من وسیله ام خدا منو انقدر لایق دیده ک رزق و روزی این آدم هارو داده دست من . من واسطه شدم بین خدا و این بنده ها . می‌گفت این پولا ک واسه من نیست اینا روزی بنده های خداست دست من امانته . 

هم کلی حقوق خوب به پرسنلش میده هم کلی کارهای خیر واسه خرید جهیزیه و سیسمونی و شغل جوونا و مخصوصا بیماران سرطانی انجام میده 

🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شوهرت آزاد شد؟

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

عزیزم شوهرت آزاد شد؟

نه هنوز 🥲 با همین آقا حرف میزدیم گفت یه کارایی می کنم براش . از اون طرف هم شوهرم میگه تا آخر ماه بمونم زندان خوبه . اینجا کلاس های فنی حرفه ای میریم بعد ک تموم شد امتحانش برگزار میشه مدرک فنی حرفه ای خیلی به دردم میخوره چون زندان هم بودم بهم وام میدن . بعد گفت انجمن حمایت از زندانیان ۳ ۴ میلیون بن خرید میده بهمون . یه سری فرم هم پر کرده از طرف ستاد دیه بهمون قراره وام بدن . خیلی اذیت میشن بچه ها ولی مجبوریم چند روزی هم تحمل کنیم 

🖤

نه هنوز 🥲 با همین آقا حرف میزدیم گفت یه کارایی می کنم براش . از اون طرف هم شوهرم میگه تا آخر ماه بم ...

اینه که میگن هیچ کار خدا بی حکمت نیست.همسرت که رفت زندان خیلی ناراحت بودی و منم واقعا برات غصه می‌خوردم اما الان واقعا از ته دلم برات خوشحال شدم ببین خدا تو هر کاری یه خیری برامون در نظر داره ان شاالله همه چی ردیف میشه و میای تاپیک میزنی که چقدر پیشرفت کردین...عزیزدلم خرج خورد و خوراکتون کی میده؟

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

اینه که میگن هیچ کار خدا بی حکمت نیست.همسرت که رفت زندان خیلی ناراحت بودی و منم واقعا برات غصه می‌خو ...

مطمئنم ک هیچ کار خدا بی حکمت نیست برای ما خیلی سخت داره میگذره بخاطر بچه ها . ولی این روزا هم میگذره و روسیاهیش برای بقیه میمونه . من خودم آزمون قبول شدم میرم سرکار وضعمون خوب میشه . ولی این زندان رفتن شوهرم باعث شد هرکی ک پدرشوهرم رو نمیشناخت حالا قشنگ ذاتش رو شناخت . هرکس از راه میرسه میگه پدرشوهرت اون همه داره گذاشته پسرش بره زندان . میگم اصلا ما از پول خودش نخواستیم زمین خودمون رو ازمون گرفت نداد بفروشیم پول مردم رو بدیم . شهر ما خیلی کوچیکه اصلا باورت نمیشه چه آبرویی ازش رفته . اینم تیر خلاص بود دیگه شوهرم تا ابد ازشون کنده میشه . خداروشکر این روزای ما هم میگذره 

🖤

اینه که میگن هیچ کار خدا بی حکمت نیست.همسرت که رفت زندان خیلی ناراحت بودی و منم واقعا برات غصه می‌خو ...

قربون قلب مهربونت بشم عزیزم . بابام برامون وسیله میاره . داداشم یکم پول داده بهم . اون بیچاره ها هم دستشون تنگه خودشون زیر کلی قسط و وامن . خدا بزرگه ما کم و کسری نداریم 

🖤

قربون قلب مهربونت بشم عزیزم . بابام برامون وسیله میاره . داداشم یکم پول داده بهم . اون بیچاره ها هم ...

خداروشکر گلم.خدا خانواده ات رو برات نگه داره.میگذره بعد هر سختی اسونیه ان شاالله خدا بهت انقد بده که همه این روزا رو برا بچهات جبران کنی خیلی خوشحالم که خبرای امیدوار کننده می‌شنوم ازت.برا خانواده شوهرتم همین بی آبرویی بسه اصلا فکرتو درگیرشون نکنی

قربون قلب مهربونت بشم عزیزم . بابام برامون وسیله میاره . داداشم یکم پول داده بهم . اون بیچاره ها هم ...

شما چه انشان خوبی هستی که همچین دوست هایی داری ی روزم تو کوچه شما عروسی میشه .ولی حرف دوشتت چقدر قشنگ بود 

لذت بردم

خداروشکر گلم.خدا خانواده ات رو برات نگه داره.میگذره بعد هر سختی اسونیه ان شاالله خدا بهت انقد بده که ...

قربون قلب مهربونت . ممنونم ازت . حرفای شما دوستای خوب دلگرمی بود برام این مدت 

🖤